Behandeling

Hoe werken wij?

Samen met specialisten op het gebied van haarchirurgie heeft Haarkliniek de Kroon een unieke behandel methode geschreven. De behandeling is gebaseerd op de laatste technologieën en is zo efficiënt dat wij u een geweldig lage prijs kunnen bieden met een kwaliteit die u nergens anders zult vinden. De behandeling die u bij ons krijgt is de FUE methode. Hierbij worden de haarwortels één voor één met een speciaal micronaaldje uit de achterzijde van het hoofd gehaald. In tegenstelling tot verouderde methodes ontstaan hier geen grote littekens. Vraag vandaag nog een vrijblijvende consult aan!

Wat gebeurt er?

Nadat de hoofdhuid plaatselijk is verdoofd, maakt de specialist met behulp van micronaaldjes minuscule gaatjes in de hoofdhuid en plaatst de haarwortels waar deze moeten komen. De behandeling is pijnloos en na een week al nauwelijks meer zichtbaar. Wat Haarkliniek De Kroon nu zo onderscheidend maakt vertellen wij u graag in een vrijblijvend persoonlijk consult. Dit geeft ons de gelegenheid om alle vragen die u heeft te beantwoorden! Nagenoeg alle haarklinieken in Nederland en in het buitenland maken onderscheid op basis van het aantal getransplanteerde grafts. Een graft is een haarzakje waarin 1 – 3 haren zitten.

Wat is het verschil?

Haarkliniek De Kroon bepaalt de prijs niet op basis van het aantal te transplanteren grafts. Bij ons krijgt iedereen dezelfde behandeling en is het aantal grafts dat getransplanteerd wordt afhankelijk van de conditie van uw donorgebied en hoofdhuid. Het donorgebied is het gedeelte van uw hoofd waar u niet kaal bent. In de praktijk ligt dit aantal meestal tussen de 1.500 en 2.000 grafts. Ongeacht het aantal getransplanteerde grafts betaalt u 2.900,- euro. Wij kunnen u vooraf wel een inschatting geven van het aantal te transplanteren grafts in een persoonlijk consult, maar pas achteraf kunnen wij u vertellen hoeveel grafts er daadwerkelijk getransplanteerd zijn.

Het principe is dus dat iedereen dezelfde behandeling krijgt, ook als u bijvoorbeeld elders geadviseerd is maar 1500 grafts te transplanteren. Wij beoordelen dan op basis van esthetische keuzes of we meer grafts transplanteren dan de genoemde 1500. Bijvoorbeeld naar plekken waar u nog verder kaal verwacht te worden. Hoe dan ook bent u verzekerd van de laagste prijs.

We hopen u snel in onze kliniek te mogen ontvangen.

Behandeling

Haarkliniek de Kroon

Klantenbeoordeling 9.4
Natuurlijk resultaat
Gespecialiseerd
Beste kwaliteit
Gratis consult

Consult aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U wilt uw haar weer terug?

Wij  voeren perfecte haartransplantaties uit tegen het laagste tarief!