Vragen? Neem contact op:

Bel 076-7002349

Ons team

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon. We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar. Maak kennis met onze arts Mike Orie.

Haartransplantatie arts

Mike Orie
BIG-registratienummer: 39067006401

Mike Orie wordt tijdens haartransplantaties bijgestaan door twee ervaren assistentes en twee consulenten.

Vraag een gratis consult aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis consult aanvragen

Haarkliniek De Kroon

Waarom een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon?

Klantenbeoordeling 9.0
Natuurlijk resultaat
Gespecialiseerde artsen
Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Gratis en vrijblijvend consult

Hair Technician

Leonne van Delft

Vraag een gratis consult aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis consult aanvragen

Hair Technician

Amy Koenraad

Vraag een gratis consult aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis consult aanvragen

Consulente

Anouschka Sevic

Vraag een gratis consult aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis consult aanvragen

De goedkoopste haarkliniek van Nederland

Recensies

Barry K

Na een ontspannen intake in de ochtend is de behandeling dezelfde ochtend begonnen. Na de lunch was het even doorzetten uiteindelijk was de behandeling om 18:00 klaar en werd ik opgehaald door mijn vrouw. Uiteindelijk viel de behandeling mee en had ik na 4 maanden meer haar op plekken waar ik voorheen kaal was. Het heeft mij een heel zeker gevoel gegeven. Een aanrader voor iedereen die met de gedachten rond loopt om een haartransplantatie te doen.

H Jacobs

Zo blij met de keuze voor De Kroon Haarkliniek. Mijn haar heb ik weer terug voor een spot prijs.

Johan van V

Zeer nette behandeling eindresultaat duurde even, maar door het terug hebben van mijn haar voel ik mij weer zekerder.

Anoniem

In het begin had ik mijn twijfels omtrent haartransplantatie, werkt het wel? Wat zullen de mensen om mij heen zeggen als ze het zouden zien? Nu een half jaar verder en mijn haar is weer terug op mijn hoofd. Het was tijdens autorijden al een frustratie om in de achteruit kijk spiegel te kijken en zien dat mijn haar dunner en dunner werd. Omdat de Kroon het betaalbaar maakte om een haartransplantatie uit te laten voeren ben ik ervoor gegaan. Uiteindelijk zeer blij en tevreden met het eind resultaat. Aanrader !!

Jeffrey de H

Na lang getwijfeld te hebben ben ik voor een haartransplantatie gegaan bij Haarkliniek de Kroon. Door een goede begeleiding van Bob was ik snel gerust gesteld en ben ik zeer tevreden met het eind resultaat.

Herman de W

Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

M. de Maas

€2500,- voor een haartransplantatie leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

Willem J

Als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd om een haartransplantatie te doen, had ik degene zeker gezegd of hij wel goed bij zijn hoofd zou zijn. Tot het moment dat ik dagelijks onder de douche stond en haren in mijn handen had die afkomstig waren van mijn hoofd. Na verschillende prijzen en klinieken heb bekeken ben ik gegaan voor Haarkliniek de Kroon. Zeer goed geïnformeerd en begeleid door Bob. Met als eind resultaat weer normaal haar op mijn hoofd. Echt een aanrader

U wilt uw haar weer terug?

Wij  voeren perfecte haartransplantaties uit tegen het laagste tarief!