Bekend van:
FUE haartransplantatie: de behandeling – Haarkliniek De Kroon

FUE haartransplantatie

Hoe werkt deze behandeling?

We begrijpen dat velen een haartransplantatie als een ingrijpende behandeling ervaren. Cliënten zijn vooraf dan ook regelmatig enigszins nerveus. Daarom leggen we graag stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt en wat u van ons kunt verwachten. Zo gaat u met een gerust hart de behandelkamer in en bent u ook tijdens de behandeling op uw gemak. Voor u het weet loopt u weer rond met een prachtige haardos.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Plan een vrijblijvend consult in

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Een consult is bij Haarkliniek De Kroon gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op via 076 – 700 23 49 of via het contactformulier. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Haarkliniek De Kroon

Een volle bos haar voor iedereen. Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn en met een ervaren en gespecialiseerd team dat tot wel 600 haartransplantaties per jaar uitvoert, maken we deze belofte elke dag waar. Ook een haartransplantatie? Plan een vrijblijvend consult in of doe de online haartest!

Onze service

  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Natuurlijk resultaat
  • Naaldloos verdoven met Dermojet-techniek
  • Klantenbeoordeling 9.5
  • Transparante prijzen
  • Gespecialiseerde artsen
  • Warme en persoonlijke benadering
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • Korte wachtlijsten
Het transplanteren van de grafts tijdens een FUE haartransplantatie behandeling

Onze werkwijze: FUE Haartransplantatie

Bij Haarkliniek De Kroon hanteren we één gedegen werkwijze: we voeren uitsluitend FUE haartransplantaties uit. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Hierbij transplanteert de arts grafts (groepen haarzakjes) van de cliënt zelf naar de kale plekken. Deze grafts komen van de achterkant of zijkanten van het hoofd, omdat de haarzakjes van deze plaatsen vrijwel volledig ongevoelig zijn voor haaruitval. Onze behandelend arts heeft zich ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van FUE haartransplantaties. Dankzij deze methode houdt u minimaal zichtbare littekens over aan de behandeling én zijn we in staat om het meest natuurlijke resultaat te creëren.

Geverifieerd

“De haartransplantatie prijs leek in eerste instantie te goed om waar te zijn.”

Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

M. de Maas

De FUE haartransplantatie behandeling in stappen

De behandeling bestaat uit het herverdelen van grafts van het donorgebied naar het ontvangstgebied: de kalende plekken. Bijvoorbeeld de kruin, teruggetrokken haarlijn of inhammen. De behandeling verloopt als volgt:

1

Gratis en vrijblijvend consult

Heeft u last van haaruitval of kale plekken en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie? We bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een vrijblijvend consult. Dit consult is helemaal gratis: u zit hierna nog nergens aan vast.

2

Bepalen van het implantatiegebied

Voordat we de behandeling beginnen, overlegt de arts met u op welk gebied we ons gaan richten. Hij bespreekt het beoogde resultaat met u, zodat de behandeling precies aan uw wensen zal voldoen. De arts stelt vast hoeveel grafts er nodig zijn voor het gewenste effect.

3

Plaatsen plaatselijke verdoving

Om ervoor te zorgen dat de behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt, geeft de arts u een plaatselijke verdoving. Hierdoor zult u geen pijn ervaren tijdens het proces. U blijft wel bij bewustzijn tijdens de ingreep, waardoor u ook snel weer (onder begeleiding) naar huis mag.

4

Verwijderen van de grafts

Om de behandeling te beginnen, verwijdert de arts het vooraf vastgestelde aantal grafts uit het donorgebied. Dit is een gebied op het achterhoofd dat ongevoelig is voor haaruitval. Een graft bestaat gemiddeld uit 1 tot 4 haren. Met een specialistische techniek en een minuscule naald verwijdert de arts de haarzakjes.

5

Preparatie voor implantatie

Nadat de benodigde grafts zijn verwijderd, moeten ze in goede conditie gehouden worden voor de transplantatie. Daarom prepareert de arts ze door ze in een speciale vloeistof op een gaasje te plaatsen. Wanneer alle grafts klaar zijn voor implantatie, gaan we over tot de volgende stap.

6

Openen van doelkanalen

Om de haarwortels te kunnen plaatsen, moet de arts de kanalen op de juiste manier openen. Hiermee bepaalt hij de haargroeirichting voor het meest natuurlijke resultaat. Onze ervaren arts is gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie en weet precies hoe het beste eindresultaat bereikt kan worden.

7

Implantatie van de grafts

Nu alle voorbereidingen zijn getroffen, is het vervolgens tijd voor de allerlaatste stap van de FUE-transplantatie: de arts gaat de grafts implanteren in het implantatiegebied. Dit gebeurt volledig handmatig en met de uiterste precisie.

8

Uitleg over nazorg en herstel

Na afloop van de behandeling legt onze arts u uit welke nazorg nodig is voor volledig herstel. We doorlopen samen met u alle stappen en geven u handige tips om uw hoofdhuid optimaal te verzorgen. Na de behandeling valt het haar uit, waarna het weer aangroeit.

9

Optioneel: controle van implantaten

Als u dit fijn vindt, bent u van harte welkom om langs te komen voor een controle van het implantatiegebied. In de meeste gevallen vinden cliënten een vervolgafspraak overbodig. Wilt u toch even langskomen? Dan staan we natuurlijk altijd voor u klaar!

Zo ziet een behandeldag eruit

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2022/02/Behandelkamer-grafts-2-Haarkliniekdekroon.nl_.jpg

We nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden

Bij Haarkliniek De Kroon krijgt u altijd de gelegenheid om tijdens een vrijblijvend consult al uw vragen aan ons te stellen. Daarnaast neemt de arts op de behandeldag alle stappen nog eens met u door, voordat hij begint. Ten slotte bent u ook na de behandeling welkom in onze kliniek, mocht u dit fijn vinden.

Benieuwd naar hoe een behandeldag verloopt? Door op het filmpje te klikken, start er een video waarin we u hier alles over vertellen!

Herstel en resultaat na behandeling

Na 1 tot 3 weken beginnen de getransplanteerde haren uit te vallen. Dit is een natuurlijk proces wat de uiteindelijke haargroei juist bevordert. Dit noemen we de uitvalfase. Na ongeveer 3 maanden begint de haargroei op gang te komen. Het nieuwe haar kan in het begin nog wat dun zijn. Geleidelijk aan zal het haar dikker worden en ongeveer een jaar na de behandeling krijgt het de eigenschappen van het donorhaar. Het duurt gemiddeld 12 tot 14 maanden tot de volledige lengte en kwaliteit van het getransplanteerde haar zichtbaar is. Het resultaat is permanent.

FUE haartransplantatie met saffiermesjes

Doordat we gebruikmaken van saffiermesjes in het donorgebied, zijn hechtingen niet nodig. De minuscule gaatjes groeien snel weer dicht en geven geen zichtbare littekens. Bovendien kunnen we met deze mesjes een hogere haardichtheid in het transplantatiegebied garanderen.

Het team van Haarkliniek De Kroon

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon.
We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties
en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar.

Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Leonne
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Assistent
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician
Haarkliniek de Kroon intake

Neem contact op

Heeft u nog vragen over de haartransplantatie behandeling of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze specialisten staan voor u klaar met professioneel advies.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.