Bekend van:
Haardichtheid – Haarkliniek De Kroon

Haardichtheid

Een gezonde haardichtheid

De haardichtheid is het aantal haren per vierkante centimeter. De gemiddelde (jonge) mens heeft ongeveer 100 haren per cm2. Wanneer u last heeft van haaruitval, wordt het haardos dunner en is er sprake van minder haren per vierkante centimeter. Op den duur kan er ook kaalheid ontstaan. Gelukkig is haarverlies en kaalheid in veel gevallen op te lossen met een haartransplantatie. Haarkliniek De Kroon is gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie en voert per jaar honderden succesvolle behandelingen uit. Dankzij onze ervaring en innovatieve technieken zijn we in staat om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te realiseren.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Gratis en vrijblijvend consult inplannen

Droomt u ook van een volle bos haar? Plan een gratis en vrijblijvend consult in bij Haarkliniek De Kroon. Onze specialisten controleren uw haardichtheid en hoofdhuid en bieden u meer informatie over de mogelijkheden van een haartransplantatie. Plan direct een consult in via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 076 – 700 2349.

Haarkliniek De Kroon

Bij Haarkliniek De Kroon zorgen we er graag voor dat iedereen geniet van een volle bos haar. Daarom streven we er altijd naar om toegankelijk en betaalbaar te zijn. Ons gespecialiseerde team voert per jaar tot wel 600 haartransplantaties uit. Ook geïnteresseerd in een haartransplantatie? Plan een vrijblijvend consult in of doe de online haartest.

Onze service

  • Hoogwaardige kwaliteit voor de laagste prijs
  • Natuurlijk resultaat
  • Klantenbeoordeling 9.5
  • Heldere prijzen
  • Gespecialiseerde artsen
  • Warme en betrokken benadering
  • Gratis en vrijblijvend consult
Het transplanteren van de grafts tijdens een FUE haartransplantatie behandeling

De juiste haardichtheid voor u

Ook bij een natuurlijke, volle en gezonde haardos is het haar niet overal even dik. Per vierkante centimeter varieert de haardichtheid tussen de 60 en 90 haarwortelgroepen. Dit verschilt van persoon tot persoon. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren is het bij een haartransplantatie dan ook belangrijk om de oorspronkelijke dichtheid zo veel mogelijk na te bootsen. Om deze reden houden de specialisten van Haarkliniek De Kroon altijd rekening met uw persoonlijke situatie wanneer ze bepalen hoeveel grafts (haarwortelgroepen) ze gaan transplanteren. Wilt u alvast een indicatie van het aantal te transplanteren haarzakjes en de bijbehorende kosten? Doe dan de online haartest.

Geverifieerd

“De haartransplantatie prijs leek in eerste instantie te goed om waar te zijn.”

Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

Haardichtheid verbeteren met een FUE haartransplantatie

Overweegt u een haartransplantatie? Dan is het belangrijk om te onthouden dat de totale haardichtheid niet toeneemt met een haartransplantatie. Tijdens de ingreep verplaatst de arts namelijk haren van het donorgebied naar het ontvangstgebied. Er komen dus geen nieuwe haren bij. Wel zorgen we er met een haartransplantatie voor dat de haardichtheid optisch verbetert. Met andere woorden: na een haartransplantatie lijkt het alsof u meer haren heeft, omdat we de haren op uw hoofd beter over de hoofdhuid verdelen. Heeft u, bijvoorbeeld, op uw kruin en inhammen last van kale plekken en is de haardichtheid op het donorgebied 100 haren per vierkante centimeter? Dan verdelen we de haarwortelgroepen zo dat de haardichtheid overal 50 haren per vierkante centimeter is. Een mooie, gezonde haardichtheid is dus wel te realiseren door een goede haarchirurg.

Gratis consult inplannen

Via ons contactformulier vraagt u eenvoudig en snel een vrijblijvend consult aan. Tijdens dit gesprek vertellen we u alles over haartransplantaties en onze FUE methode. We controleren de huidige situatie, bespreken uw wensen en vertellen u meer over de mogelijkheden. Ook is er voldoende tijd en ruimte voor al uw vragen. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat.

De FUE-methode

De artsen van Haarkliniek De Kroon voeren uitsluitend FUE haartransplantaties uit. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Bij deze methode transplanteren we grafts (groepen haarzakjes) van het donorgebied naar de kale plekken. Het donorgebied vindt u op de achterzijde en de zijkant van het hoofd. Deze gebieden zijn niet gevoelig voor haaruitval, waardoor het haar op deze plekken niet vanzelf uitvalt.

Permanent resultaat

Wanneer we haren van het donorgebied naar de kale plekken transplanteren, vallen deze haren na de behandeling eenmalig uit. Na verloop van tijd groeien de getransplanteerde haren terug en geniet u levenslang van een permanent resultaat! Tevens profiteert u bij Haarkliniek De Kroon van levenslange garantie op uw haartransplantatie. Bij ons is levenslang genieten dus ook écht levenslang!

Resultaten FUE haartransplantatie

Het resultaat van een FUE haartransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. Een belangrijke factor is dat u over voldoende donorhaar van goede kwaliteit moet beschikken. Daarnaast speelt uw leeftijd een rol. Wanneer u ouder wordt, verliest u vaak meer haren. Het is daarom belangrijk dat een haartransplantatie zodanig uitgevoerd wordt, waardoor uw nieuwe haar er in de toekomst ook natuurlijk uit blijft zien. Bovendien spelen uw persoonlijke wensen ook een grote rol voor het eindresultaat. De artsen van Haarkliniek De Kroon houden rekenen met alle aspecten om een zo goed en natuurlijk mogelijk resultaat voor u te creëren.

Bent u benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie? Bekijk de voor-en-na-foto’s via de onderstaande button.

Resultaten bekijken

Haarkliniek de Kroon intake

Neem contact op

Wilt u meer weten over het verbeteren van uw haardichtheid bij Haarkliniek De Kroon? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en staan voor u klaar met persoonlijk advies over het laten opvullen van uw kruin.

Het team van Haarkliniek De Kroon

Ons haarteam bestaat uit diverse ervaren professionals. We hebben ruim 18 jaar ervaring in het verbeteren van de haardichtheid met FUE haartransplantaties. We helpen u graag weer aan een volle haardos.

Mike Orie
Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy Broers-Koenraad
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Hair technician
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.