Bekend van:
Haarimplantatie - Haarkliniek de Kroon

Haarimplantatie

Geniet weer van een volle bos haar!

Een volle bos haar en strakke haarlijn geven u een jonge uitstraling. Helaas is niet iedereen gezegend met een blijvend volle bos haar. Stoort u zich al langere tijd aan dunner wordend haar en wilt u meer informatie over een veilige en betaalbare haarimplantatie? Bij Haarkliniek De Kroon streven we ernaar om iedereen te laten genieten van het plezier van een volle bos haar voor een betaalbare prijs. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe een behandeling in onze kliniek eruitziet en vertellen we u over meer de kosten van een haarimplantatie.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Kom langs voor een vrijblijvend consult!

Vrijblijvend informatie inwinnen over of een haarimplantatie iets voor u is? Neem contact op met de specialisten van Haarkliniek De Kroon. Dit kan telefonisch via 076 – 700 23 49 of door een bericht te sturen via het contactformulier. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!
Heeft u nog vragen over de haartransplantatie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze specialisten staan voor u klaar met professioneel advies.

Haarkliniek De Kroon

Een volle bos haar voor iedereen. Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn. Met een ervaren en gespecialiseerd team dat tot wel 600 haartransplantaties per jaar uitvoert, maken we deze belofte elke dag waar. Ook een haartransplantatie? Plan een vrijblijvend consult in, of doe de online haartest!

Onze service

  • Beste kwaliteit voor de laagste
    prijs
  • Natuurlijk resultaat
  • Klantenbeoordeling 9.5
  • Transparante prijzen
  • Gespecialiseerde artsen
  • Warme en persoonlijke benadering
  • Gratis en vrijblijvend consult

Haarimplantatie bij Haarkliniek De Kroon

In onze kliniek maken we gebruik van de FUE methode. Deze afkorting staat voor Follicle Unit Extraction. Tijdens een haarimplantatie met deze methode verplaatst de arts tot wel 2500 grafts. Een graft bestaat uit één of meerdere haarzakjes. Doordat grafts in de haarkrans ongevoelig zijn voor haaruitval, zorgen ze na de implantatie voor blijvende haargroei. De behandeling is veilig en veroorzaakt minimaal zichtbare littekens. Onze arts Mike Orie heeft zich samen met zijn team volledig gespecialiseerd in FUE haarimplantaties, waardoor we u haarimplantaties voor een zeer voordelige prijs kunnen aanbieden.

Geverifieerd

“De haartransplantatie prijs leek in eerste instantie te goed om waar te zijn.”

Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

M. de Maas

Haarimplantatie behandelstappen

Tijdens de FUE haarimplantatie verplaatst de arts grafts vanuit de haarkrans naar de ontvangstgebieden. Bij Haarkliniek De Kroon voorzien we u graag van zo volledig mogelijke informatie over de behandeling. We lichten elke stap daarom aan u toe:

Mogelijkheden bespreken tijdens consult

Stoort u zich aan dunner haar of een terugtrekkende haarlijn? Verken uw mogelijkheden tijdens een vrijblijvend consult met een van de specialisten van Haarkliniek De Kroon. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kost u niks.

Vaststellen van de gebieden waar we gaan implanteren

Op de behandeldag neemt de arts de behandeling nogmaals met u door, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Zo checkt hij nogmaals het besproken implantatiegebied en neemt hij u nog een keer mee in alle behandelstappen die er nodig zijn.

Verdoven van de hoofdhuid door middel van injecties

Doordat we uw hoofdhuid verdoven, zal de haarimplantatie zo comfortabel mogelijk verlopen. U blijft tijdens de behandeling bij bewustzijn. Onze behandelend specialisten vragen u dan ook geregeld hoe u zich voelt. De verdoving werkt snel uit en het gevoel in de huid komt snel weer terug.

Oogsten van de grafts

Zodra de huid volledig verdoofd is, starten we met het oogsten van de grafts. Bij mannen halen we vaak haartjes uit de haarkrans, omdat dit gebied ongevoelig is voor erfelijke haaruitval. De grafts worden één voor één verwijderd met behulp van een minuscule naald. Doordat u verdoofd bent, voelt u dit niet.

Voorbereiden haarimplantatie

Elke graft die we oogsten, behandelen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Om een graft in goede conditie te houden, behandelen we hem met een vloeistof. Dit doen we door de graft in deze vloeistof op een gaasje te leggen. Als alle grafts geoogst zijn, is het tijd voor de volgende stap.

Opening van de doelkanalen

De grafts zijn geoogst en liggen klaar om te worden geïmplanteerd. Tijd voor het openen van de doelkanalen. De arts doet dit door kleine incisies te maken, waarin elke graft wordt teruggeplaatst.

Implantatie van de grafts

De grafts zijn geoogst en de doelkanalen zijn geopend: tijd voor de terugplaatsing van de implantaten. Hierbij houdt de arts rekening met de groeirichting, zodat er een natuurlijk resultaat ontstaan.

Uitleg over herstel en nazorg

Zodra de arts klaar is met de terugplaatsing van de haarimplantaten, start voor u het proces van herstel. De arts geeft u tips over het verzorgen van de hoofdhuid en vertelt u wat u kunt verwachten.

Optioneel: check-up haarimplantatie

Omdat een haarimplantatie doorgaans een veilige behandeling is, is een controle niet nodig. Vindt u het toch fijn om even langs te komen? Dan bent u uiteraard van harte welkom!

Video haarimplantatie

Video haarimplantatie

Bij Haarkliniek De Kroon begrijpen we heel goed dat het fijn is om zoveel mogelijk informatie over de haarimplantatie tot u te nemen, voordat u contact met ons opneemt voor het inplannen van een vrijblijvend consult. Door op de afbeelding te klikken, start er een video waarin we u meenemen in een gehele behandeldag.

Kosten haarimplantatie

Het motto van Haarkliniek De Kroon is: ‘Een volle bos haar voor iedereen!’ Wij doen er dan ook alles aan om dit motto te vertalen in uitstekende behandelingen voor lage prijzen. Op onze informatiepagina ‘Kosten haarimplantatie’ vindt u meer informatie over de prijsopbouw van onze behandelingen en leggen we u uit waarom we haarimplantaties voor een lagere prijs kunnen aanbieden dan andere klinieken in Nederland!

Het team van Haarkliniek De Kroon

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon.
We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties
en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar.

Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Leonne
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Assistent
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over de haartransplantatie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze specialisten staan voor u klaar met professioneel advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.