Bekend van:
Haartransplantatie ervaringen bij Haarkliniek De Kroon

Recensies

Haartransplantatie ervaringen

Heeft u interesse in een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon? Velen gingen u voor! Cliënten beoordelen hun haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon met maar liefst 5 sterren. Daar zijn we trots op. We garanderen u altijd de beste kwaliteit en zorg. Lees hier de verhalen van onze tevreden cliënten.

Cor

Geverifieerd

Ondanks zijn aanvankelijke twijfels over dit traject, koos deze cliënt voor een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon. Deze twijfels waren snel verdwenen na de eerste kennismaking met de arts. Alles werd duidelijk uitgelegd op een vriendelijke en ontspannen manier. Daarnaast geeft de arts een realistisch beeld van het te verwachten resultaat. En dat resultaat mag er absoluut wezen..

Volledige recensie lezen

Anoniem

Geverifieerd
Met name de prijs zonder in te leveren op kwaliteit sprak deze heer enorm aan bij onze haartransplantatie. Na een vrijblijvend consult besloot hij de haartransplantatie te ondergaan. De behandeling duurde bijna een hele dag, maar werd als zeer professioneel ervaren. Doordat het team hem zo geruststelde en het resultaat zo positief was, is deze cliënt alles ontzettend meegevallen. Een dag na de behandeling ging hij alweer aan het werk.

Volledige recensie lezen

Anoniem

Geverifieerd
Deze cliënt bezocht onze haarkliniek voor een haartransplantatie vanwege toenemende kaalheid. Onze deskundige arts heeft een groot aantal grafts getransplanteerd van het donorgebied naar het behandelgebied. De behandeling zorgde voor een indrukwekkend resultaat: in plaats van dun haar met kalende plekken gaat deze heer nu met een volle coupe door het leven. Bovendien viel de transplantatie hem ontzettend mee dankzij ons professionele en zorgzame team.

Volledige recensie lezen

Geverifieerd

“Super blij met het resultaat!!! Half jaar geleden een transplantatie gedaan.. De behandelende arts was zeer kundig en heeft mij vanaf het begin gerust gesteld. Aanrader voor mensen die twijfelen om een haartransplantatie te nemen.”

Robbie Hermans

Barry

Geverifieerd
Na een ontspannen intake in de ochtend is de behandeling dezelfde ochtend begonnen. Na de lunch was het even doorzetten uiteindelijk was de behandeling om 18:00 klaar en werd ik opgehaald door mijn vrouw. Uiteindelijk viel de behandeling mee en had ik na 4 maanden meer haar op plekken waar ik voorheen kaal was. Het heeft mij een heel zeker gevoel gegeven. Een aanrader voor iedereen die met de gedachten rond loopt om een haartransplantatie te doen.

Johan

Geverifieerd
Zeer nette behandeling eindresultaat duurde even, maar door het terug hebben van mijn haar voel ik mij weer zekerder.

Jeffrey

Geverifieerd
Na lang getwijfeld te hebben ben ik voor een haartransplantatie gegaan bij Haarkliniek de Kroon. Door een goede begeleiding van Bob was ik snel gerust gesteld en ben ik zeer tevreden met het eind resultaat.

Geverifieerd

“Een week later kan ik met jullie delen dat het me ontzettend is meegevallen”

Enige tijd geleden onderging deze cliënt een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon. Ondanks de zenuwen voor de behandeling nam hij toch de stap. En dat bleek een goede beslissing. Achteraf viel de behandeling ontzettend mee en enkele maanden na de behandeling geniet deze meneer van een volle bos haar. Geen last meer van een kalend voorhoofd, geen schaamte en geen onzekerheid meer! Lees zijn recensie via de onderstaande button.

Volledige recensie lezen

“Je kunt natuurlijk ook naar Turkije gaan met een all-in pakket, maar dat zag ik niet zo zitten. Ik wil liever dicht bij huis zijn. Daarnaast was de prijskwaliteitsverhouding ook heel goed.”

Bent u benieuwd naar hoe een behandeldag bij Haarkliniek De Kroon eruit ziet? Bekijk dan de video hiernaast waarin Remco vertelt over zijn haartransplantatie ervaring in onze kliniek. Ook ziet u hoe de behandeldag van begin tot eind is ingedeeld.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2021/06/Haarkliniek-de-kroon.jpg

Haartransplantatie ervaringen bij Haarkliniek De Kroon

Haaruitval komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan medicatiegebruik, ijzertekort, stress, erfelijke bepaling of ouderdom. Een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon biedt u een blijvende oplossing tegen haarverlies of kaalheid. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn volledig gespecialiseerd in FUE haartransplantaties. U bent van harte welkom in onze moderne kliniek, waar we uw wensen en de mogelijkheden bespreken tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Graag stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op dat gericht is op een natuurlijk ogend resultaat. Benieuwd naar de ervaringen van cliënten die u voor gingen? Neem rustig een kijkje op deze pagina voor een goede indruk van hoe anderen de behandeling hebben ervaren.

M. De Maas

Geverifieerd
€2500,- voor een haartransplantatie leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

Anoniem

Geverifieerd
In het begin had ik mijn twijfels omtrent haartransplantatie, werkt het wel? Wat zullen de mensen om mij heen zeggen als ze het zouden zien? Nu een half jaar verder en mijn haar is weer terug op mijn hoofd. Het was tijdens autorijden al een frustratie om in de achteruit kijk spiegel te kijken en zien dat mijn haar dunner en dunner werd. Omdat de Kroon het betaalbaar maakte om een haartransplantatie uit te laten voeren ben ik ervoor gegaan. Uiteindelijk zeer blij en tevreden met het eind resultaat. Aanrader !!

Herman

Geverifieerd
Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

Jan de Vries

Geverifieerd
Wauw, eerst had ik geen haar meer op mijn hoofd. Na een goed gesprek toch de knoop doorgehakt en een haartransplantatie gedaan bij Haarkliniek De Kroon. Nu een aantal maanden verder ben ik ontzettend blij met de keuze en voel ik me veel beter.

G. Wieders

Geverifieerd
De eerste stap zetten naar een haartransplantatie is het spannendst. Maar toen het consult er eenmaal opzat was ik gerustgesteld en wist ik zeker dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mijn haartransplantatie verliep soepel en na enkele maanden was het resultaat goed zichtbaar. Ik ben erg tevreden!

Michel K.

Geverifieerd
Het resultaat van de haartransplantatie ging mijn verwachtingen echt te boven! In totaal zijn er 4000 grafts geplaatst. Eindelijk kan ik na jaren weer genieten van een mooie bos haar. Het team van Haarkliniek De Kroon was zeer vriendelijk en professioneel. Ik ben van begin tot eind goed begeleid door de specialisten. Voor mij was de haartransplantatie het geld zeker waard!

Geverifieerd

“Als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd om een haartransplantatie te doen, had ik degene zeker gezegd of hij wel goed bij zijn hoofd zou zijn. Tot het moment dat ik dagelijks onder de douche stond en haren in mijn handen had die afkomstig waren van mijn hoofd. Na verschillende prijzen en klinieken heb bekeken ben ik gegaan voor Haarkliniek De kroon. Zeer goed geïnformeerd en begeleid door Bob. Met als eindresultaat weer normaal haar op mijn hoofd. Echt een aanrader.”

Willem

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.