Bekend van:
Haartransplantatie mannen - Haarkliniek de Kroon

Haartransplantatie mannen

Direct naar:
Snel naar...

Als u last heeft van een terugtrekkende haarlijn of verlies van volume, dan biedt een haartransplantatie uitkomst.

Haarkliniek De Kroon is gespecialiseerd in FUE haartransplantaties voor mannen. Tijdens de behandeling verplaatsen we haarzakjes van het donorgebied naar de plekken waar extra haargroei gewenst is.

De snelheid en manier waarop kaalheid zich ontwikkelt, is voor iedere man anders en de behandelmogelijkheden verschillen daarom van persoon tot persoon. De specialisten van Haarkliniek De Kroon gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en vertellen u wat we voor u kunnen betekenen.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Gratis consult

Een consult is bij Haarkliniek De Kroon geheel vrijblijvend. U krijgt de gelegenheid om uw vragen te bespreken en onze specialist vertelt u alles over de behandelmogelijkheden. U kunt een afspraak inplannen via  076 – 700 23 49.

Haarkliniek De Kroon
Een volle bos haar voor iedereen. Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn en met een ervaren en gespecialiseerd team dat tot wel 600 haartransplantaties per jaar uitvoert, maken we deze belofte elke dag waar. Ook een haartransplantatie? Plan een vrijblijvend consult in of doe de online haartest!

Onze service

 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Natuurlijk resultaat
 • Naaldloos verdoven met Dermojet-techniek
 • Klantenbeoordeling 9.5
 • Transparante prijzen
 • Gespecialiseerde artsen
 • Warme en persoonlijke benadering
 • Gratis en vrijblijvend consult
 • Korte wachtlijsten
Het transplanteren van de grafts tijdens een FUE haartransplantatie behandeling

Hoeveel grafts zijn er nodig? Online test!

De totale kosten van haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te transporteren grafts. Dit aantal verschilt van persoon tot persoon. Snel weten met welk aantal u rekening dient te houden? Doe de online test! Hiermee bieden we u de mogelijkheid om een haartransplantatie prijsindicatie op te vragen, voordat u langskomt voor een vrijblijvend consult.

Doe de online test

Geverifieerd

“Met name de prijs zonder in te leveren op kwaliteit sprak deze heer enorm aan bij onze haartransplantatie.”

Na een vrijblijvend consult besloot hij de haartransplantatie te ondergaan. De behandeling duurde bijna een hele dag, maar werd als zeer professioneel ervaren. Doordat het team hem zo geruststelde en het resultaat zo positief was, is deze cliënt alles ontzettend meegevallen. Een dag na de behandeling ging hij alweer aan het werk.

Anoniem

Oorzaken haaruitval bij mannen

Haaruitval bij mannen wordt vaak veroorzaakt door erfelijke kaalheid, maar ook niet-erfelijke factoren kunnen van invloed zijn. We vertellen u hier graag wat meer over.

Erfelijke kaalheid bij mannen

De meest voorkomende variant voor haaruitval bij mannen noemen we ook wel alopecia androgenetica. Deze vorm van kaalheid is aangeboren en meer dan 60% van de mannen krijgt met deze vorm van kaalheid te maken. Haaruitval door erfelijke kaalheid kan al beginnen in de twintiger jaren, maar ook pas als u zestig bent. Het moment waarop uw haar dunner zal worden, is voor een groot deel genetisch bepaald, maar ook onderhevig aan leefstijl. Erfelijke kaalheid ontwikkelt zich als volgt:

1

Het haar wordt dunner bij de slapen en haarlijn. Vaak valt dit haarverlies nog vrijwel niet op.

2

Het haarverlies wordt steeds zichtbaarder bij de haarlijn en er ontstaan zichtbare inhammen.

3

Haar op de bovenkant van het hoofd wordt dunner. Haarverlies rondom de haarlijn valt steeds meer op.

4

Doordat het haarverlies verder doorzet, vallen de inhammen en/of het haarverlies op de kroon van het hoofd steeds meer op.

5

De kaalheid loopt door van de kroon naar de voorkant van het hoofd. Meestal is deze fase een geschikt moment voor een haartransplantatie.

6

De haarlijn aan de voorkant van het hoofd is verdwenen en het haar op de kroon is zeer dun. Veel mannen scheren in deze fase hun haren af.

7

Alle haren boven op het hoofd zijn uitgevallen. Alleen aan de zijkanten en achterkant van het hoofd bevinden zich nog zichtbare haren.

Niet-erfelijke kaalheid bij mannen

Naast erfelijke vormen van kaalheid, kan er (tijdelijk) haarverlies optreden door:

 • Stress
 • Een tekort aan ijzer
 • Schildklierafwijkingen
 • Medicijngebruik

Haartransplantatie: de behandeling

Tijdens de FUE haartransplantaties maken we gebruik van geavanceerde saffiermesjes. Hiermee behalen we iedere behandeling een hogere haardichtheid op het transplantatiegebied. Bovendien kunnen we met saffiermesjes een optimale precisie garanderen. Dankzij de minuscule openingen genezen de getransplanteerde grafts snel en blijven er geen zichtbare littekens achter. Als u een haartransplantatie ondergaat bij Haarkliniek De Kroon, doorloopt u de volgende stappen:

1

Inplannen gratis consult

U neemt contact op met onze kliniek om een vrijblijvend en gratis consult in te plannen. Tijdens dit gesprek vertellen we u meer over onze werkwijze, bespreken we uw wensen en krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen. Na afloop van het gesprek weet u precies wat uw behandelmogelijkheden zijn en beschikt u over een advies op maat.

2

Haartransplantatie in de kliniek

Bij Haarkliniek de Kroon voeren we uitsluitend FUE haartransplantaties uit. Als het nodig is, millimeteren we uw haar. Vervolgens verdoven we de hoofdhuid en halen we met een holle naald de grafts uit het donorgebied. Grafts zijn haarzakjes waaruit een of meerdere haren groeien. De geoogste grafts leggen we in een speciale oplossing, zodat de kwaliteit optimaal blijft.

 

3

Implanteren van grafts

Na het maken van kleine sneetjes in de hoofdhuid, plaatsen we de haren in het ontvangstgebied. Binnen 48 uur is de graft volledig gehecht en na een paar weken vallen de haren uit. U zult dus even geduld moeten hebben, voordat het resultaat van de haartransplantatie zichtbaar is. Na maximaal drie maanden verschijnen de nieuwe, blijvende haren.

FUE haartransplantatie mannen

Als u als man kaal wordt, kan een FUE haartransplantatie uitkomst bieden. Met deze behandeling kunt u niet alleen haarverlies zeer effectief behandelen, maar geniet u ook van een levenslang resultaat. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze behandeling en uitleg over waarom we bij Haarkliniek De Kroon uitsluitend deze techniek gebruiken.

FUE haartransplantatie

Kosten haartransplantatie

We kunnen een voordelige prijs garanderen dankzij onze specialisatie in haartransplantaties en efficiënte werkwijze. Op onze haartransplantaties geven we levenslange garantie. U bent dus verzekerd van de laagste prijs én het allerbeste resultaat. Bekijk voor meer informatie over de opbouw van onze tarieven voor onze FUE haartransplantaties onze pagina ‘Kosten haartransplantatie’.

Het team van Haarkliniek De Kroon

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon.
We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties
en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar.

Mike Orie
Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy Broers-Koenraad
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Hair technician
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician
Geverifieerd

“Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt.”

Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

Herman de W.

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.