Bekend van:
Haartransplantatie in Turkije of Nederland? – Haarkliniek De Kroon

Haartransplantatie in Turkije of Nederland?

De laatste jaren gaan steeds meer mannen en vrouwen voor een haartransplantatie naar Turkije. Bij Haarkliniek De Kroon bieden we u haartransplantaties voor een zeer scherpe prijs die niks verschilt met een behandeling in Turkije. We vertellen u hier graag wat meer over en vertellen u waarom een keuze voor Haarkliniek De Kroon niet alleen financieel aantrekkelijk is, maar ook prettiger en veiliger.

Meer haarzakjes transplanteren in Turkije: fabel of feit?

Veel cliënten laten weten dat zij tijdens hun zoektocht naar een goede haarkliniek ontdekken dat haarklinieken in Turkije, danwel Turkse klinieken in Nederland, beloven dat zij tot wel twee keer meer grafts transplanteren dan Nederlandse haarklinieken doen. Helaas is dit een fabel. Als ze verder doorvragen komen ze erachter dat klinieken die dergelijke hoge aantallen grafts beloven, slechts een garantie geven van rond de 50%. Dat betekent dat van de uitgehaalde grafts, slechts 50% zal leiden tot daadwerkelijk meer haren. Er zijn dan meer haren dan nodig verwijderd uit het donorgebied, die u permanent kwijt bent. Deze groeien immers niet meer terug. Vraag dus altijd naar welke garantie een kliniek biedt en of dat ook 100% is zoals bij Haarkliniek De Kroon.

Veiliger: gegarandeerd een kwaliteitsbehandeling

Als u een haartransplantatie ondergaat bij Haarkliniek De Kroon, weet u zeker dat deze behandeling van hoge kwaliteit is. We beschikken in onze moderne kliniek over de nieuwste apparatuur en onze behandelend artsen, Mike Orie en Sophie van der Beek, zijn zeer ervaren in FUE-haartransplantaties. Samen met het vaste team hebben zij een veilige en zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld.

Prettiger: persoonlijke communicatie

Bij Haarkliniek De Kroon houden we van heldere en eerlijke communicatie. We zijn transparant over de kosten van een haartransplantatie en voordat we starten met een behandeling, nodigen we u altijd uit een voor persoonlijk consult. Tijdens dit consult onderzoeken we uw haar en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling. Ook maken we een inschatting van het aantal benodigde grafts, zodat u precies weet met welke kosten u rekening dient te houden.

Bij complicaties is uw arts dichtbij

Hoewel in onze haarkliniek de kans op complicaties minimaal is, kan het toch een fijn idee zijn dat uw behandelend arts eenvoudig bereikbaar is. Na een behandeling in Turkije zal dit niet het geval zijn en bovendien is het geen pretje om direct na de behandeling met het vliegtuig te reizen. Ten slotte vindt ook de check-up gewoon bij ons in de kliniek plaats.

Financieel aantrekkelijk: haartransplantatie voor dezelfde prijs als in Turkije

Als u een FUE-haartransplantatie ondergaat, verplaatst de arts grafts van het donorgebied naar het transplantatiegebied. Het aantal grafts dat nodig is voor een mooi resultaat, verschilt per persoon.

Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie over de kosten van een haartransplantatie.

Verborgen kosten: meer vrije dagen opnemen

Hoewel veel klinieken in Turkije haartransplantaties aanbieden voor zeer scherpe prijzen, inclusief vliegticket en overnachtingen, kost een behandeling in Turkije u waarschijnlijk meer tijd. U zult meer vrije dagen moeten opnemen ten opzichte van een behandeling in Nederland.

Contact opnemen met Haarkliniek De Kroon

Heeft u een vraag over onze tarieven of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem voor deze en al uw andere vragen vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Onze consulenten voorzien u graag van advies!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.