Bekend van:
Haartransplantatie bij vrouwen - Haarkliniek de Kroon

Haartransplantatie vrouwen

Direct naar:
Snel naar...

Ook vrouwen kunnen terecht voor een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon.

Met behulp van de specialistische FUE-techniek halen de artsen haarzakjes weg van zogenaamde donorgebieden om deze vervolgens terug te plaatsen op de plekken waar u graag voller haar wilt hebben. Zo behandelen wij geregeld vrouwen die een lagere haarlijn willen hebben.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Gratis consult

Het consult bij Haarkliniek De Kroon is gratis en geheel vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met ons op. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Bekijk onze film over haartransplantatie bij vrouwen

Haarkliniek De Kroon

Een volle bos haar voor iedereen. Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn en met een ervaren en gespecialiseerd team dat tot wel 600 haartransplantaties per jaar uitvoert, maken we deze belofte elke dag waar. Ook een haartransplanatatie? Plan een vrijblijvend consult in, of doe de online haartest!

Onze service

 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Natuurlijk resultaat
 • Klantenbeoordeling 9.5
 • Transparante prijzen
 • Gespecialiseerde artsen
 • Warme en persoonlijke benadering
 • Gratis en vrijblijvend consult

 

Hoeveel grafts zijn er nodig? Online test!

De totale kosten van haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal te transporteren grafts. Dit aantal verschilt van persoon tot persoon. Snel weten met welk aantal u rekening dient te houden? Doe de online test! Hiermee bieden we u de mogelijkheid om een haartransplantatie prijsindicatie op te vragen, voordat u langskomt voor een vrijblijvend consult.

Doe de online test

Geverifieerd

“Ik wist niet dat het mogelijk was om een haarbesparende haartransplantatie te ondergaan.”

Als ik dat eerder had geweten. Hoewel ik het heel spannend vond, ben ik super blij dat ik het doorgezet. Ik geniet er elke dag van dat je geen kale plekken meer ziet bij de haarlijn!

Fatima

Wanneer een haartransplantatie bij vrouwen?

Net als bij mannen, kan haartuitval verschillende oorzaken hebben. Zo kan het haar van vrouwen (plaatselijk) blijvend dunner worden door:

 • Veroudering
 • Hormoonwisselingen, vooral na de menopauze
 • Ziektes
 • Het gebruik van medicijnen
 • Littekens
 • Brandwonden
 • Infecties
 • Langdurige spanning op het haar door bijvoorbeeld vlechten of extensions

Haarbesparende behandeling voor vrouwen

Vrijwel alle vrouwen die wij behandelen, kiezen voor een haarbesparende behandeling. Omdat er slechts een kleine strook haar wordt gemillimeterd, zal het vrijwel niet opvallen dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.

Haarbesparende behandeling

Haartransplantatie: de behandeling

Als u een haartransplantatie ondergaat bij ons in de kliniek, doorloopt u hiervoor de volgende behandelstappen:

Vrijblijvend consult

U kunt eenvoudig online een gratis consult inplannen. Tijdens dit gesprek informeren we u over de FUE-methode die we gebruiken in onze kliniek, bespreken we uw wensen en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Grafts verzamelen

De eerste stap van de behandeling is het naadloos verdoven van de hoofdhuid. Zodra de verdoving werkt, begint de arts met het verzamelen van de grafts (haarzakjes). Elke graft legt hij in een speciale vloeistof die ervoor zorgt dat de haren niet beschadigd raken.

Implanteren van grafts

Met een hele dunne naald maken we kleine sneetjes in de hoofdhuid, waarna elke graft handmatig wordt teruggeplaatst in het gewenste gebied. Na een paar dagen groeien de grafts vast en na enkele weken vallen de haren uit om plaats te maken voor nieuwe haargroei uit de haarzakjes.

FUE haartransplantatie vrouwen

Hoewel we bij Haarkliniek De Kroon altijd gebruikmaken van de FUE-techniek, kunnen cliënten kiezen voor een haarbesparende behandeling. Bij een haarbesparende behandeling wordt er slechts een kleine strook haar geschoren en wordt het ontvangstgebied niet geschoren. Haarkliniek De Kroon is volledig gespecialiseerd in haartransplantaties. Hierdoor kunnen wij zeer efficiënt werken en bieden we u haartransplantaties aan voor zeer scherpe tarieven.

FUE haartransplantatie

Kosten gewone haartransplantatie vrouwen

De kosten voor een
haarbesparende
haartransplantatie bij vrouwen hangen af van het aantal grafts dat wordt verplaatst en het type behandeling dat wordt gekozen. Vrijwel altijd geldt: hoe meer grafts de arts verplaatst, des te hoger de kosten van een behandeling. De kosten voor de behandeling van een klein gebied als de haargroei rond de slapen, zal dus lager uitvallen dan de kosten voor het behandelen van diffuse haartuitval (haaruitval verspreid over het hele hoofd). Voor meer informatie over een haarbesparende haartransplantie kunt u op de link klikken.

Het team van Haarkliniek De Kroon

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon.
We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties
en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar.

Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Leonne
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Assistent
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician
Geverifieerd

“Jarenlang heb ik mijn haar niet in een staart gedragen.”

Zelfs tijdens het sporten liet ik het los rond mijn gezicht hangen, omdat ik bang was dat mensen mijn ‘inhammen’ zagen. Wat ben ik blij dat ik de knoop heb doorgehakt en een behandeling heb gehad bij het fantastische team van Haarkliniek De Kroon!

Anoniem

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.