Haarimplantatie nabij België – Haarkliniek De Kroon

Haarimplantatie nabij België

Een mooie volle bos haar is binnen handbereik!

Wordt uw haar steeds dunner of krijgt u last van kale plekken? Dan kan dit grote gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen. In dat geval kan een haarimplantatie uitkomst bieden. Haarimplantatie is een veilige manier om weer een volle bos haar te krijgen. Bij deze behandeling transplanteren we gezonde haarzakjes van het donorgebied op het achterhoofd naar het gewenste ontvangstgebied, zoals kale plekken op uw kruin of inhammen. Enkele maanden na de haarimplantatie geniet u weer van een prachtige, volle bos haar die zeer natuurlijk oogt. Heeft u interesse in de behandeling? Onze specialisten vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Haarimplantaten bieden uitkomst bij:

  • Alopecia androgenetica, oftewel mannelijke kaalheid
  • Haaruitval door brandwonden of littekens
  • Haaruitval die ontstaan is doordat het haar lange tijd onder spanning heeft gestaan, bijvoorbeeld door extensions of strakke vlechten

Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn. Ook als inwoner van België profiteert u van onze expertise en lage prijzen. Onze kliniek is gunstig gelegen in Breda, 7 minuten vanaf de Nederlandse grens, en is eenvoudig te bereiken met de auto.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij

Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Vrijblijvend consult inplannen

Wilt u weten of haarimplantaten ook voor u uitkomst bieden? Plan dan een vrijblijvend consult in bij Haarkliniek De Kroon. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en vertellen we u alles over de mogelijkheden van een haarimplantatie. Een consult bij ons is altijd gratis. Plan een afspraak in door te bellen naar +3176 – 700 23 49. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Of vul het online contactformulier in.

CONSULT AANVRAGEN +3176 – 700 23 49

Wat zijn haarimplantaten?

Hebben we het over haarimplantaten, dan hebben we het eigenlijk over uw eigen haren. Tijdens de haartransplantatie verplaatsen we gezonde haarzakjes van het donorgebied (op de achter- en zijkant van het hoofd) naar het ontvangstgebied.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/behandeling2.jpg

Haarimplantatie bij Haarkliniek De Kroon

Haarkliniek De Kroon staat voor de beste kwaliteit en de beste prijs. En dat ziet u terug in onze service, behandelingen en resultaten. Kiest u voor een haarimplantatie in onze kliniek? Dan kunt u rekenen op jarenlange ervaring, expertise, een persoonlijke aanpak en een natuurlijk resultaat. Onze specialisten voeren jaarlijks tot wel 600 haartransplantaties uit. Hierbij streven we keer op keer naar de beste resultaten.

Haar implanteren met de FUE-methode

De specialisten in onze kliniek maken uitsluitend gebruik van de FUE-methode.

FUE staat voor Follicular Unit Extraction. In tegenstelling tot de ouderwetse FUT-methode, waarbij er een stuk huid wordt getransplanteerd, transplanteren we bij de FUE-methode haarzakjes van het donorgebied naar het transplantatiegebied. Het donorgebied is te vinden op de achterzijde en zijkant van het hoofd. Dit gebied is niet gevoelig voor het hormoon dat mannelijke kaalheid veroorzaakt. Wanneer we de haartjes van het donorgebied naar het transplantatiegebied verplaatsen, stimuleren we haargroei op deze plekken en voorkomen we haaruitval in de toekomst. Met een FUE-haartransplantatie bent u dus verzekerd van een blijvend resultaat waar u de rest van uw leven van kunt genieten!

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2022/02/Behandelkamer-haartransplantatie-2-Haarkliniekdekroon.nl_.jpg

Doe de online haartest en ontdek hoeveel grafts u nodig heeft

De kosten van een haarimplantatie zijn afhankelijk van het aantal grafts dat getransplanteerd moet worden. Omdat iedere mens uniek is, kan de benodigde hoeveelheid van persoon tot persoon verschillen. We begrijpen natuurlijk dat het fijn is om van tevoren te weten met welke kosten u rekening dient te houden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een online haartest te doen voordat u bij ons op consult komt. Na het invullen van de online haartest krijgt u van ons een prijsindicatie. We streven ernaar om u binnen twee werkdagen van een advies te voorzien.

Doe de online haartest

Gunstige ligging voor inwoners van België

Per jaar ontvangen we 200-300 Belgische klanten in onze kliniek. Niet vreemd ook, als u zich bedenkt dat de prijzen in België soms wel 2 keer zo hoog zijn als in Nederland. Daarnaast is de wachttijd in België vaak erg lang. Profiteer dus ook als inwoner van België van onze lage tarieven. Onze kliniek ligt net over de Nederlandse grens. Vanaf de grens is de reistijd naar de kliniek 7 minuten, dus u hoeft er niet ver voor te rijden.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2022/02/Consult-Haarkliniekdekroon.nl_.jpg

Meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over haarimplantaten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles wat u moet weten over een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon.

CONSULT AANVRAGEN +3176 – 700 23 49

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.