Haartransplantatie mannen nabij België – Haarkliniek De Kroon

Haartransplantatie mannen België

Een mooie volle bos haar is binnen handbereik!

Merkt u dat uw haar steeds dunner wordt? Misschien heeft u al last van kale plekken. De specialisten van Haarkliniek De Kroon begrijpen dat haaruitval grote gevolgen kan hebben op uw zelfvertrouwen. Gelukkig is er iets tegen te doen. Met een haartransplantatie kunnen we mannen weer voorzien van een mooie volle bos haar. Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing bij haaruitval.

Een haartransplantatie bij mannen biedt uitkomst in de volgende gevallen:

 • Alopecia androgenetica, oftewel mannelijke kaalheid
 • Haaruitval door brandwonden of littekens
 • Haaruitval dat ontstaan is doordat het haar lange tijd onder spanning heeft gestaan door o.a. extensions of strakke vlechten

Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn. Ook als inwoner van België profiteert u daarom van onze expertise en lage prijzen. Onze kliniek is gunstig gelegen in Breda, 7 minuten vanaf de Nederlandse grens, en is eenvoudig te bereiken met de auto.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij

Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Vrijblijvend consult inplannen

Voor meer informatie over een haartransplantatie voor mannen bij Haarkliniek De Kroon, kunt u een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en vertellen we u alles over de mogelijkheden van een haartransplantatie. Plan een afspraak in door te bellen naar +3176 – 700 23 49. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Of vul het online contactformulier in via de onderstaande button.

Consult aanvragen +31 76 7002349

Een haartransplantatie voor mannen

Tijdens een haartransplantatie transplanteren we gezonde haarzakjes van het donorgebied op het achterhoofd naar het gewenste ontvangstgebied, zoals kale plekken op uw kruin of inhammen. Enkele maanden na de behandeling geniet u weer van een prachtige, volle bos haar dat zeer natuurlijk oogt. Heeft u interesse in een haartransplantatie? Onze specialisten vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/behandeling2.jpg

Haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon

Kiest u voor Haarkliniek De Kroon? Dan kiest u voor de beste kwaliteit en de beste service. En dat allemaal tegen de laagste prijs.

Bij Haarkliniek De Kroon kunt u rekenen op jarenlange ervaring, expertise, een persoonlijke aanpak en een natuurlijk resultaat. Onze specialisten voeren jaarlijks tot wel 600 haartransplantaties uit. Hierbij streven we keer op keer naar de beste resultaten.

Gespecialiseerd in de FUE-methode

De specialisten in onze klinieken voeren uitsluitend UE-haartransplantaties uit.

FUE staat voor Follicular Unit Extraction. In tegenstelling tot de ouderwetse FUT-methode, waarbij er een stuk huid wordt getransplanteerd, transplanteren we bij de FUE-methode haarzakjes van het donorgebied naar het transplantatiegebied. Het donorgebied is te vinden op de achterzijde en zijkant van het hoofd. Dit gebied is niet gevoelig voor het hormoon dat mannelijke kaalheid veroorzaakt. Wanneer we de haartjes van het donorgebied naar het transplantatiegebied verplaatsen, stimuleren we haargroei op deze plekken en voorkomen we haaruitval in de toekomst. Met een FUE-haartransplantatie bent u dus verzekerd van een blijvend resultaat waar u de rest van uw leven van kunt genieten!

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/dekroon5.jpg

Hoeveel grafts heb ik nodig? Doe de test!

Bent u benieuwd hoeveel een haartransplantatie in onze kliniek kost? De kosten zijn afhankelijk van het aantal grafts (haarzakjes) die er geplaatst moeten worden. Omdat iedere mens uniek is, kan de benodigde hoeveelheid van persoon tot persoon verschillen. We begrijpen natuurlijk dat het fijn is om van tevoren te weten met welke kosten u rekening dient te houden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een online haartest te doen voordat u bij ons op consult komt. Door de online haartest in te vullen, krijgt u van ons een prijsindicatie. We streven ernaar om u binnen twee werkdagen van een advies te voorzien.

 Gunstige ligging voor inwoners van België

Bent u woonachtig in België? Ook dan bent u van harte welkom bij Haarkliniek De Kroon. Per jaar ontvangen we 200-300 Belgische klanten in onze kliniek. Niet vreemd ook, als u zich bedenkt dat de prijzen in België soms wel 2 keer zo hoog zijn als in Nederland. Daarnaast is de wachttijd in België vaak erg lang. Profiteer dus ook als inwoner van België van onze lage tarieven en korte wachttijden. Onze kliniek ligt net over de Nederlandse grens. Vanaf de grens is de afstand naar de kliniek 7 minuten, dus u hoeft er niet ver voor te rijden.

FAQ haartransplantatie

 • Ik woon in België. Kan ik bij Haarkliniek De Kroon terecht voor een haartransplantatie?

 • Welke vorm van haaruitval komt het meeste voor?

 • Is het resultaat van een haartransplantatie permanent?

 • Wanneer adviseren jullie om geen haartransplantatie uit te voeren?

 • Wat is de minimale leeftijd voor het ondergaan van een haartransplantatie?

 • Ik ben een vrouw. Kan ik een haartransplantatie ondergaan?

 • Wat is een FUE haartransplantatie?

 • Doet een haartransplantatie pijn?

 • Hoelang duurt de behandeling?

 • Moet ik meerdere haartransplantaties ondergaan?

 • Hoelang moet ik herstellen?

 • Hoelang blijft het effect van een haartransplantatie zichtbaar?

 • Hoe kan het dat jullie prijzen veel lager zijn dan bij andere haarklinieken?

 • Hoeveel haren worden er getransplanteerd tijdens de ingreep?

 • Houd ik littekens over aan de behandeling?

 • Waarom gebruiken jullie de FUE methode en niet de FUT methode?

 • Wat zijn de nadelen van een haartransplantatie?

 • Vallen de getransplanteerde haren uit na de behandeling?

 • Ik heb kroeshaar. Kan ik een FUE haartransplantatie ondergaan?

 • Ik ben eerder een haartransplantatie ondergaan bij een andere kliniek. Kan ik dan nog door jullie behandeld worden?

Neem contact met ons op

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer weten over een haartransplantatie voor mannen? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. Onze kliniek is gunstig gelegen nabij de Belgische grens. U bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult.

+31 76 7002349

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.