Haartransplantatie zonder scheren België - Haarkliniek de Kroon

Haartransplantatie zonder scheren België

Haartransplantatie zonder scheren België

Op een aantal minuten rijden van de Nederlandse grens zit Haarkliniek De Kroon, die gespecialiseerd is in het uitvoeren van een haartransplantatie zonder scheren én erg snel te bereiken is vanuit België. We maken gebruik van de modernste apparatuur en werken volgens de FUE-methode, ook wel de Folliculaire Unit Extractie-methode genoemd. Dit is een haarsparende behandeling, waarbij scheren niet nodig is. Zo verliest u niet meer haar dan u lief is. De behandeling is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Doordat we een zo klein mogelijk donorgebied millimeteren, is het vaak mogelijk uw eigen haar over het donorgebied te dragen zodat niemand ziet dat het gemillimeterd is.

Betrouwbaar en veilig

Een haartransplantatie zonder scheren is een betrouwbare en veilige keuze. Haarkliniek De Kroon is aangesloten bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij

Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

 

Plan een vrijblijvend consult in

Voor meer informatie over een haartransplantatie zonder scheren in de buurt van België plant u een vrijblijvend consult in. Onze artsen geven u graag advies en een prijsindicatie op basis van uw huidige situatie. Neem contact met ons op via onderstaande buttons of vul bovenstaand contactformulier in. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/icon-dekroon.svg

Haarkliniek de Kroon

Het ervaren team van Haarkliniek de Kroon voert jaarlijks tot wel 600 haartransplantaties zonder scheren uit. Daardoor zijn we betaalbaar, toegankelijk, gepassioneerd en vakbekwaam. We helpen u graag om weer een volle bos met haar te krijgen. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op of doe de gratis online haartrest!

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/gratis-consult.svg

Onze service

 • Haartransplantatie zonder scheren nabij België
 • Professionele transplantatie voor een voordelig en transparant tarief
 • Natuurlijk resultaat binnen een paar weken
 • Gespecialiseerde en ervaren artsen
 • Persoonlijke behandeling en een warm welkom
 • Verdoving zonder naald
 • Vrijblijvend en gratis consult
 • Korte wachtlijst
 • Beoordeeld met een 9.5!
https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2022/02/Consult-Haarkliniekdekroon.nl_.jpg

Haartransplantatie zonder scheren? Het is mogelijk!

Omdat we gebruik maken van de nieuwste technieken, is een haartransplantatie zonder scheren mogelijk. Bij een reguliere haartransplantatie worden zowel het donorgebied als het ontvangstgebied geschoren, maar bij Haarkliniek De Kroon in Breda voorkomen we dit. Door de transplantatie volgens FUE-technieken uit te voeren, hoeven we alleen het donorgebied te millimeteren. Vaak zit dit gebied op uw achterhoofd, waardoor het eenvoudig met de rest van uw eigen haar te bedekken is. Het ontvangstgebied scheren of millimeteren we niet.

Geverifieerd

“De kliniek voor haartransplantaties zit gevestigd op 5 minuten rijden van de Nederlandse grens, waardoor het ook prima te bezoeken is vanuit België!”

Ik heb al sinds mijn jeugd last van alopecia, waardoor mijn haar uitvalt en ik kale plekken krijg. Ik schaamde me hiervoor, dus ik ging op zoek naar een kliniek die gespecialiseerd is in haartransplantaties voor vrouwen. Ik vond Haarkliniek De Kroon en heb direct een consult ingepland. Ik kon al snel terecht voor een transplantatie en na een aantal weken waren mijn kale plekken als sneeuw voor de zon verdwenen!

Celine uit Antwerpen

Waarom kiezen voor een haarsparende transplantatie?

Bent u woonachtig in België en geïnteresseerd in een haarsparende haartransplantatie? We vertellen u graag waarom kiezen voor een haartransplantatie zonder scheren bij Haarkliniek De Kroon de beste keuze is. Vergelijk hieronder de voor- en nadelen van de reguliere haartransplantatie ten opzichte van een haartransplantatie zonder scheren:

Haarsparende transplantatie

Bij de haarsparende transplantatie millimeteren we een zo klein mogelijke strook haar in het donorgebied. Indien u wat langer haar heeft, is het donorgebied makkelijk te verbergen onder de rest van uw eigen haar.

Voordeel:

 • Het is niet nodig om het ontvangstgebied te scheren. We plaatsen de haarzakjes tussen de bestaande haren, zodat u geen haarlengte verliest. Daardoor is het mogelijk om uw haar te dragen zoals u gewend bent.

Nadeel:

 • Bij een haarsparende transplantatie verplaatsen we minder grafts (haarzakjes) dan bij een reguliere haartransplantatie. Het uitvoeren van een haarsparende transplantatie is intensief en er zijn vaak meerdere sessies nodig om een goed resultaat te behalen.

Niet-haarsparende transplantatie

Wanneer we een niet-haarsparende transplantatie uitvoeren, scheren we zowel het donorgebied als het ontvangstgebied. Bij mannen millimeteren we vaak al het haar, zodat het haar geleidelijk teruggroeit.

Voordeel:

 • Met een niet-haarsparende transplantatie worden de meeste haarzakjes in korte tijd verplaatst. Doordat het donor- en ontvangstgebied zijn gemillimeterd, is het oogsten en plaatsen van de grafts eenvoudiger.

Nadeel:

 • Omdat we het ontvangstgebied en het donorgebied millimeteren, is het voor anderen zichtbaar dat u een haartransplantatie bent ondergaan. Het duurt een tijdje voordat uw haar weer is gegroeid en de gemillimeterde gebieden niet meer opvallen.

Voordelige haartransplantatie

Bij Haarkliniek De Kroon bieden we voordelige haartransplantaties aan in de buurt van België. Doordat we gespecialiseerd zijn in haartransplantaties zonder scheren en onze artsen zeer ervaren en bekwaam zijn, werken we efficiënt en houden we onze kosten laag. De tarieven voor een reguliere haartransplantatie en een haarsparende transplantatie zijn gelijk. Als inwoner van België betaalt u bij ons hetzelfde tarief als ieder ander.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/behandeling2.jpg

Haartransplantatie zonder scheren voor cliënten uit België

Omdat Haarkliniek De Kroon zich op slechts een paar minuten rijden van België bevindt, verwelkomen we veel cliënten uit Vlaanderen en Wallonië. We zijn aangesloten bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zo garanderen we dat onze transplantaties betrouwbaar en veilig zijn.

Ontmoet het gespecialiseerde team van Haarkliniek De Kroon

Hieronder maakt u kennis met het team van Haarkliniek De Kroon, dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van haartransplantaties zonder scheren. Onze specialisten zijn zeer ervaren, bekwaam en goed opgeleid. We verwelkomen u graag als inwoner van België!

Mike Orie

Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek

Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy

Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey

Hair Technician

Leonne

Hair Technician

Anouschka

Consulente

Bob

Consultant

Claire

Hair Technician
Geverifieerd

“Haarkliniek De Kroon is zeer goed bereikbaar vanuit België en daarom raad ik iedereen aan deze kliniek te bezoeken voor een haartransplantatie zonder scheren!”

Sinds een paar jaar heb ik last van erge inhammen, waardoor ik er wel 10 jaar ouder uitzie. Ik ben woonachtig in België, maar via een Nederlandse vriend kwam ik bij Haarkliniek De Kroon terecht. Hij was erg tevreden met zijn haarsparende transplantatie, waardoor ik heb besloten zelf ook een transplantatie zonder scheren te ondergaan. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Jacques uit Leuven

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2022/01/Team-foto-Haarkliniekdekroon.nl_.jpg

Gratis consult aanvragen

Vraag een gratis en vrijblijvend consult aan voor meer informatie over een haartransplantatie zonder scheren. Het gesprek vindt plaats in onze kliniek in Breda, op enkele minuten rijden vanaf België. De artsen en specialisten van Haarkliniek De Kroon vertellen u graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor een haartransplantatie. Heeft u vragen of wilt u direct een consult aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.