Haartransplantatie zonder scheren - Haarkliniek de Kroon

Haartransplantatie zonder scheren

Haartransplantatie zonder scheren - Haarkliniek de Kroon
Haartransplantatie zonder scheren

Bij Haarkliniek De Kroon werken we volgens de Folliculaire Unit Extractie methode (FUE methode). Een groot voordeel hiervan is dat een haartransplantatie zonder scheren mogelijk is. Dit wordt ook wel een haarsparende behandeling genoemd. Bij deze methode millimeteren we alleen een strook op het donorgebied. Hoe groot deze strook moet zijn, is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de lengte van uw haren. Het ontvangstgebied scheren we niet.

Bij voldoende haarlengte valt de rest van uw haren over de gemillimeterede strook heen, waardoor het geschoren gedeelte niet zichtbaar is. De gemillimeterde haren die blijven staan, groeien daarna weer aan. Een haartransplantatie zonder scheren is zeker voor vrouwen (maar ook voor mannen) met lang(er) haar, een geweldige mogelijkheid! Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen over een haartransplantatie zonder scheren.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij

Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Vrijblijvend consult inplannen

Heeft u een vraag over een haartransplantatie zonder scheren en staat het antwoord niet vermeld op deze pagina? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult met onze consulente. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Als er een medische aanleiding is voor de haartransplantatie, bijvoorbeeld doordat er sprake is van littekenweefsel, dan plannen we een consult in met de arts. U plant een consult in door te bellen naar 076 – 700 23 49. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/icon-dekroon.svg

Haarkliniek De Kroon

Een volle bos haar voor iedereen. Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn. Met een ervaren en gespecialiseerd team dat tot wel 600 haartransplantaties per jaar uitvoert, maken we deze belofte elke dag waar. Bent u ook geïnteresseerd in een haartransplantatie zonder scheren? Plan een vrijblijvend consult in of doe de online haartest!

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/gratis-consult.svg

Onze service

 • Haartransplantatie zonder scheren mogelijk
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Natuurlijk resultaat
 • Naaldloos verdoven met Dermojet-techniek
 • Klantenbeoordeling 9.5
 • Transparante prijzen
 • Gespecialiseerde arts
 • Warme en persoonlijke benadering
 • Gratis en vrijblijvend consult
 • Korte wachtlijsten
https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/before-after-vrouwen-4.jpg

Wat is een haartransplantatie zonder scheren?

Als we een haarsparende haartransplantatie uitvoeren, streven we ernaar uw huidige haar zo veel mogelijk intact te houden. Dit betekent dat we het ontvangstgebied niet scheren, maar alleen een kleine strook haar in het donorgebied millimeteren. Houdt u er wel rekening mee dat er met een haarsparende behandeling minder haarwortels geoogst worden dan wanneer we uw gehele donorgebied mogen gebruiken.

Geverifieerd

“Al jaren dacht ik na over een haartransplantatie, maar ik wist niet dat een haartransplantatie zonder scheren tot de mogelijkheden behoorde.”

Tijdens het consult werden al snel mijn zorgen weggenomen en wat ben ik blij met het resultaat!

Annet

Kiezen voor een haartransplantatie zonder scheren?

Twijfelt u over een haarsparende haartransplantatie? We vertellen u graag wat meer over de voor- en nadelen van een haartransplantatie waarbij we het haar gedeeltelijk of niet scheren.

Haarsparende haartransplantatie

We millimeteren een smalle strook in het donorgebied. Bij voldoende haarlengte wordt dit gemillimeterde gedeelte gecamoufleerd.

Voordeel haarsparende haartransplantatie

Het afscheren van haren in het ontvangstgebied is niet nodig. We werken tussen de andere haren die hun lengte behouden.

Nadeel haarsparende haartransplantatie

In een sessie verplaatsen we minder grafts dan bij een niet-haarsparende haartransplantatie. De behandeling is arbeidsintensief en kost meer tijd. Er zijn vaak meerdere sessies nodig voor een goed resultaat.

Niet-haarsparende haartransplantatie

Zowel de haren in het donorgebied als de haren in het ontvangstgebied worden gemillimeterd. Bij mannen betekent dit vaak dat we al het haar millimeteren.

Voordeel niet-haarsparende behandeling

De behandelend arts kan het maximale uit de behandeldag halen: hij kan meer grafts oogsten en daarom ook meer grafts transplanteren.

Nadelen niet-haarsparende behandeling

Het zal voor de buitenwereld een tijdje zichtbaar zijn dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Wanneer uw haren weer groeien zal dit echter snel veranderen.

Is een haartransplantatie zonder scheren goedkoper?

Nee, de behandelingen vallen allebei onder een dagbehandeling en zijn hierdoor even duur. Wel kan het totale behandeltraject van een haarbesparende haartransplantatie duurder zijn als hiervoor meerdere (dag)behandelingen nodig zijn. Benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie? Lees meer op onze pagina tarieven.

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/10/dekroon4.jpg

Welke haartransplantatietechniek bij een haarbesparende behandeling?

De arts van Haarkliniek De Kroon is gespecialiseerd in het uitvoeren van een haarbesparende haartransplantatie met FUE-techniek. Met een minuscule naald transplanteert hij haarzakjes vanuit het donorgebied naar het ontvangstgebied. Doordat we bij de haartransplantaties gebruikmaken van geavanceerde saffiermesjes, garanderen we een litteken-loos eindresultaat. De minuscule openingen helen snel en laten geen zichtbare littekens achter. Bovendien kunnen we met deze mesjes zeer precies werken en zorgen ze voor een hogere dichtheid van haren op het transplantatiegebied.

Op onze FUE pagina vindt u meer informatie over deze techniek.

Ontmoet de specialisten van Haarkliniek De Kroon

Onze arts heeft zich gespecialiseerd in de FUE-techniek, waardoor we ook haartransplantaties zonder scheren kunnen aanbieden bij Haarkliniek De Kroon.

Mike Orie

Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek

Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy

Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey

Hair Technician

Leonne

Hair Technician

Anouschka

Consulente

Wilssany

Hair Technician

Bob

Consultant

Claire

Hair Technician
Geverifieerd

Na een ontspannen intake in de ochtend is de behandeling dezelfde ochtend begonnen. Na de lunch was het even doorzetten uiteindelijk was de behandeling om 18:00 klaar en werd ik opgehaald door mijn vrouw. Uiteindelijk viel de behandeling mee en had ik na 4 maanden meer haar op plekken waar ik voorheen kaal was. Het heeft mij een heel zeker gevoel gegeven. Een aanrader voor iedereen die met de gedachten rond loopt om een haartransplantatie te doen.

Barry K

Geverifieerd

Zeer nette behandeling eindresultaat duurde even, maar door het terug hebben van mijn haar voel ik mij weer zekerder.

Johan van V

Geverifieerd

Na lang getwijfeld te hebben ben ik voor een haartransplantatie gegaan bij Haarkliniek de Kroon. Door een goede begeleiding van Bob was ik snel gerust gesteld en ben ik zeer tevreden met het eind resultaat.

Jeffrey de H

Geverifieerd

€2500,- voor een haartransplantatie leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

M. de Maas

Geverifieerd

Zo blij met de keuze voor De Kroon Haarkliniek. Mijn haar heb ik weer terug voor een spot prijs.

H Jacobs

Geverifieerd

In het begin had ik mijn twijfels omtrent haartransplantatie, werkt het wel? Wat zullen de mensen om mij heen zeggen als ze het zouden zien? Nu een half jaar verder en mijn haar is weer terug op mijn hoofd. Het was tijdens autorijden al een frustratie om in de achteruit kijk spiegel te kijken en zien dat mijn haar dunner en dunner werd. Omdat de Kroon het betaalbaar maakte om een haartransplantatie uit te laten voeren ben ik ervoor gegaan. Uiteindelijk zeer blij en tevreden met het eind resultaat. Aanrader !!

Anoniem

Geverifieerd

Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

Herman de W

Geverifieerd

Als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd om een haartransplantatie te doen, had ik degene zeker gezegd of hij wel goed bij zijn hoofd zou zijn. Tot het moment dat ik dagelijks onder de douche stond en haren in mijn handen had die afkomstig waren van mijn hoofd. Na verschillende prijzen en klinieken heb bekeken ben ik gegaan voor Haarkliniek de Kroon. Zeer goed geïnformeerd en begeleid door Bob. Met als eind resultaat weer normaal haar op mijn hoofd. Echt een aanrader.

Willem J

https://www.haarkliniekdekroon.nl/wp-content/uploads/2020/11/teamfoto.jpg

Vraag een consult aan

Wij bieden u een perfecte haartransplantatie tegen het laagste tarief. Ons deskundige team voert tot wel 600 haartransplantaties per jaar uit. De beste kwaliteit voor de beste prijs: dat is waar Haarkliniek De Kroon voor staat. Bent u geïnteresseerd in een haartransplantatie zonder scheren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We gaan graag met u in gesprek. Vraag nu een gratis consult aan via onderstaande button.

Gratis consult aanvragen

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.