Kosten haartransplantatie

Haarkliniek de Kroon kan voor een baanbrekend lage prijs een volledige FUE haartransplantatie aanbieden. Deze prijs is zo laag omdat we uitsluitend haartransplantaties uitvoeren. Ons behandeltraject is zodanig geperfectioneerd en wordt dus efficiënt uitgevoerd. Hierdoor kunnen we besparen op veel kosten. We willen graag dat u van onze specialisatie profiteert.

Kosten FUE haartransplantatie

Wij bieden 2 soorten behandelprijzen aan:

  • Een graftprijs van € 1,95 per graft tot 1.500 grafts.
  • Een dagbehandeling vanaf 1.500 grafts voor een vaste prijs van € 3.400,-.

In onderstaande tabel ziet u een voorbeeld van de kosten.

Grafts Prijs Haarkliniek de Kroon Gem. prijs in Ned.
500 € 975,- € 1.560,-
750 € 1.462,50 € 2.340,-
1.000 € 1.950,- € 3.120,-
1.250 € 2.437,50 € 3.900,-
1.500+ € 3.400,- € 4.950,-

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het aantal te transplanteren grafts. In ons gratis consult bekijken we hoeveel grafts er nodig zijn voor uw behandeling.

Benieuwd hoeveel grafts u nodig heeft om het kapsel van uw dromen te krijgen? Aarzel dan niet en plan een vrijblijvend consult in met onze kliniek. Dit consult kost u niets. U kunt na het consult beslissen of u met ons verder wilt.

Tot wel 40% goedkoper dan bij andere klinieken in Nederland

Bij Haarkliniek de Kroon bent u tot wel 40% goedkoper uit dan bij een andere kliniek in Nederland. Dit komt door onze gespecialiseerde werkwijze.

De tarieven van een haartransplantatie in het buitenland

Volgens de Nederlandse maatstaf bieden we een FUE haartransplantatie aan tegen een zeer concurrerend tarief. Het kan echter nog goedkoper bij diverse klinieken in het buitenland. Pas op met dergelijke klinieken. Zij voldoen vaak niet aan de maatstaf van kwaliteit en veiligheid waar een Nederlandse kliniek wel aan moet voldoen.  Voor het beste resultaat en de beste zorg kiest u voor een betrouwbare kliniek waar uw gezondheid voorop staat.

Gratis consult bij Haarkliniek de Kroon

Om te kunnen beoordelen welke behandeling het beste bij u past, nodigen we u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend consult met een van onze specialisten.

Haarkliniek De Kroon

Waarom een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon?

Klantenbeoordeling 9.0
Natuurlijk resultaat
Gespecialiseerde artsen
Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Gratis en vrijblijvend consult

Barry K

Na een ontspannen intake in de ochtend is de behandeling dezelfde ochtend begonnen. Na de lunch was het even doorzetten uiteindelijk was de behandeling om 18:00 klaar en werd ik opgehaald door mijn vrouw. Uiteindelijk viel de behandeling mee en had ik na 4 maanden meer haar op plekken waar ik voorheen kaal was. Het heeft mij een heel zeker gevoel gegeven. Een aanrader voor iedereen die met de gedachten rond loopt om een haartransplantatie te doen.

         

Johan van V

Zeer nette behandeling eindresultaat duurde even, maar door het terug hebben van mijn haar voel ik mij weer zekerder.

         

Jeffrey de H

Na lang getwijfeld te hebben ben ik voor een haartransplantatie gegaan bij Haarkliniek de Kroon. Door een goede begeleiding van Bob was ik snel gerust gesteld en ben ik zeer tevreden met het eind resultaat.

         

M. de Maas

€2500,- voor een haartransplantatie leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

         

H Jacobs

Zo blij met de keuze voor De Kroon Haarkliniek. Mijn haar heb ik weer terug voor een spot prijs.

         

Anoniem

In het begin had ik mijn twijfels omtrent haartransplantatie, werkt het wel? Wat zullen de mensen om mij heen zeggen als ze het zouden zien? Nu een half jaar verder en mijn haar is weer terug op mijn hoofd. Het was tijdens autorijden al een frustratie om in de achteruit kijk spiegel te kijken en zien dat mijn haar dunner en dunner werd. Omdat de Kroon het betaalbaar maakte om een haartransplantatie uit te laten voeren ben ik ervoor gegaan. Uiteindelijk zeer blij en tevreden met het eind resultaat. Aanrader !!

         

Herman de W

Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

         

Willem J

Als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd om een haartransplantatie te doen, had ik degene zeker gezegd of hij wel goed bij zijn hoofd zou zijn. Tot het moment dat ik dagelijks onder de douche stond en haren in mijn handen had die afkomstig waren van mijn hoofd. Na verschillende prijzen en klinieken heb bekeken ben ik gegaan voor Haarkliniek de Kroon. Zeer goed geïnformeerd en begeleid door Bob. Met als eind resultaat weer normaal haar op mijn hoofd. Echt een aanrader