Recensie 1

Mijn verhaal na mijn FUE-Haartransplantatie dd 17-10-2016

Geachte bezoeker van deze website – afgelopen maandag heb ik een haartransplantatie ondergaan in Breda bij Haarkliniek de Kroon. Vooral de prijs zonder verlies van kwaliteit sprak mij natuurlijk erg aan, hoewel ik mijn twijfels had bij deze kwaliteit gezien de grote verschillen in prijs vergeleken met andere klinieken. Enfin, ik besloot op consult te gaan en kreeg werk te zien van de behandelend arts. Ik kreeg prachtige resultaten te zien! Afgelopen maandag de arts vanzelfsprekend ontmoet en de behandeling ondergaan. Ik was om 08:00 in Breda en ging om 17:30 weer weg.

 

Ik wil graag met jullie delen dat ik een professionele behandeling heb mogen ondergaan; het hele team stelde me gerust vanaf de eerste minuut. Voor de mensen die twijfelen aan de kwaliteit omdat de prijs zo laag is, bied ik de mogelijkheid aan om mijn ervaringen telefonisch te delen. Bent u dus serieus dan kunt u contact opnemen met de kliniek en ben ik bereid om mijn telefoonnummer te delen. Belt u mij svp wel in de avond! Hieronder foto’s en filmpjes van mijn behandeling – wat u ziet is wat er gebeurt – ik wil het niet mooier maken dan het is, maar nogmaals: Het is me ontzettend meegevallen en ik ben de dag na de behandeling gewoon alweer aan het werk gegaan ūüôā Ik zal de eindresultaten delen zodra dit mogelijk is (duurt ongeveer 3-4 maanden).

Hoe ik aankwam

Wat er gebeurde

Haarkliniek De Kroon

Waarom een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon?

Klantenbeoordeling 9.0
Natuurlijk resultaat
Gespecialiseerde artsen
Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Gratis en vrijblijvend consult

Hoe ik vertrok dezelfde dag

Barry K

Na een ontspannen intake in de ochtend is de behandeling dezelfde ochtend begonnen. Na de lunch was het even doorzetten uiteindelijk was de behandeling om 18:00 klaar en werd ik opgehaald door mijn vrouw. Uiteindelijk viel de behandeling mee en had ik na 4 maanden meer haar op plekken waar ik voorheen kaal was. Het heeft mij een heel zeker gevoel gegeven. Een aanrader voor iedereen die met de gedachten rond loopt om een haartransplantatie te doen.

         

Johan van V

Zeer nette behandeling eindresultaat duurde even, maar door het terug hebben van mijn haar voel ik mij weer zekerder.

         

Jeffrey de H

Na lang getwijfeld te hebben ben ik voor een haartransplantatie gegaan bij Haarkliniek de Kroon. Door een goede begeleiding van Bob was ik snel gerust gesteld en ben ik zeer tevreden met het eind resultaat.

         

M. de Maas

‚ā¨2500,- voor een¬†haartransplantatie¬†leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

         

H Jacobs

Zo blij met de keuze voor De Kroon Haarkliniek. Mijn haar heb ik weer terug voor een spot prijs.

         

Anoniem

In het begin had ik mijn twijfels omtrent haartransplantatie, werkt het wel? Wat zullen de mensen om mij heen zeggen als ze het zouden zien? Nu een half jaar verder en mijn haar is weer terug op mijn hoofd. Het was tijdens autorijden al een frustratie om in de achteruit kijk spiegel te kijken en zien dat mijn haar dunner en dunner werd. Omdat de Kroon het betaalbaar maakte om een haartransplantatie uit te laten voeren ben ik ervoor gegaan. Uiteindelijk zeer blij en tevreden met het eind resultaat. Aanrader !!

         

Herman de W

Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

         

Willem J

Als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd om een¬†haartransplantatie¬†te doen, had ik degene zeker gezegd of hij wel goed bij zijn hoofd zou zijn. Tot het moment dat ik dagelijks onder de douche stond en haren in mijn handen had die afkomstig waren van mijn hoofd. Na verschillende prijzen en klinieken heb bekeken ben ik gegaan voor Haarkliniek de Kroon. Zeer goed ge√Įnformeerd en begeleid door Bob. Met als eind resultaat weer normaal haar op mijn hoofd. Echt een aanrader