fbpx
Recensies: ervaringen haartransplantatie Haarkliniek De Kroon

Recensies

Recensies: ervaringen haartransplantatie Haarkliniek De Kroon
Recensies

Nieuwsgierig naar een haartransplantatie bij Haarkliniek de Kroon? Velen gingen u voor! Lees de verhalen van onze tevreden cliënten.

Cor


Ondanks zijn aanvankelijke twijfels over dit traject, koos deze cliënt voor een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon. Deze twijfels waren snel verdwenen na de eerste kennismaking met de arts. Alles werd duidelijk uitgelegd op een vriendelijke en ontspannen manier. Daarnaast geeft de arts een realistisch beeld van het te verwachten resultaat. En dat resultaat mag er absoluut wezen..

Volledige recensie lezen

Anoniem


Met name de prijs zonder in te leveren op kwaliteit sprak deze heer enorm aan bij onze haartransplantatie. Na een vrijblijvend consult besloot hij de haartransplantatie te ondergaan. De behandeling duurde bijna een hele dag, maar werd als zeer professioneel ervaren. Doordat het team hem zo geruststelde en het resultaat zo positief was, is deze cliënt alles ontzettend meegevallen. Een dag na de behandeling ging hij alweer aan het werk.

Volledige recensie lezen

Anoniem


Deze cliënt bezocht onze haarkliniek voor een haartransplantatie vanwege toenemende kaalheid. Onze deskundige arts heeft een groot aantal grafts getransplanteerd van het donorgebied naar het behandelgebied. De behandeling zorgde voor een indrukwekkend resultaat: in plaats van dun haar met kalende plekken gaat deze heer nu met een volle coupe door het leven. Bovendien viel de transplantatie hem ontzettend mee dankzij ons professionele en zorgzame team.

Volledige recensie lezen

“Enige tijd geleden onderging deze cliënt een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon. Ondanks de zenuwen voor de behandeling nam hij toch de stap. En dat bleek een goede beslissing. Achteraf viel de behandeling ontzettend mee en geniet deze meneer nu van een volle bos haar. Geen last meer van een kalend voorhoofd, geen schaamte en geen onzekerheid meer!”

Anoniem

Barry


Na een ontspannen intake in de ochtend is de behandeling dezelfde ochtend begonnen. Na de lunch was het even doorzetten uiteindelijk was de behandeling om 18:00 klaar en werd ik opgehaald door mijn vrouw. Uiteindelijk viel de behandeling mee en had ik na 4 maanden meer haar op plekken waar ik voorheen kaal was. Het heeft mij een heel zeker gevoel gegeven. Een aanrader voor iedereen die met de gedachten rond loopt om een haartransplantatie te doen.

Johan


Zeer nette behandeling eindresultaat duurde even, maar door het terug hebben van mijn haar voel ik mij weer zekerder.

Jeffrey


Na lang getwijfeld te hebben ben ik voor een haartransplantatie gegaan bij Haarkliniek de Kroon. Door een goede begeleiding van Bob was ik snel gerust gesteld en ben ik zeer tevreden met het eind resultaat.

Ervaringen bij Haarkliniek De Kroon

Cliënten beoordelen hun haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon met maar liefst 5 sterren.
Daar zijn we trots op. We garanderen u altijd de beste kwaliteit en zorg.

M. De Maas


€2500,- voor een haartransplantatie leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.

Anoniem


In het begin had ik mijn twijfels omtrent haartransplantatie, werkt het wel? Wat zullen de mensen om mij heen zeggen als ze het zouden zien? Nu een half jaar verder en mijn haar is weer terug op mijn hoofd. Het was tijdens autorijden al een frustratie om in de achteruit kijk spiegel te kijken en zien dat mijn haar dunner en dunner werd. Omdat de Kroon het betaalbaar maakte om een haartransplantatie uit te laten voeren ben ik ervoor gegaan. Uiteindelijk zeer blij en tevreden met het eind resultaat. Aanrader !!

Herman


Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

Als iemand mij 10 jaar geleden had gevraagd om een haartransplantatie te doen, had ik degene zeker gezegd of hij wel goed bij zijn hoofd zou zijn. Tot het moment dat ik dagelijks onder de douche stond en haren in mijn handen had die afkomstig waren van mijn hoofd. Na verschillende prijzen en klinieken heb bekeken ben ik gegaan voor Haarkliniek de Kroon. Zeer goed geïnformeerd en begeleid door Bob. Met als eind resultaat weer normaal haar op mijn hoofd. Echt een aanrader

Willem

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.