Bekend van:
Haarlijn man: info haarlijn correctie – Haarkliniek De Kroon

Haarlijn man

De eerste tekenen van haaruitval bij mannen vertonen zich bij de haarlijn. Dit kan leiden tot een terugtrekken haarlijn. Doordat de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht wijzigt, verandert een teruggetrokken haarlijn uw uitstraling. Een terugtrekkende haarlijn komt veel voor bij mannen en kan grote gevolgen hebben op het zelfvertrouwen. Gelukkig is er wat aan te doen. Met een haartransplantatie corrigeren we uw haarlijn op natuurlijke wijze. Hierbij transplanteren we haarzakjes van het donorgebied naar de kale plekken. Bij Haarkliniek De Kroon zijn we gespecialiseerd in de FUE-haartransplantatie. Het resultaat is een volle haardos die er zeer natuurlijk uitziet.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Vrijblijvend consult aanvragen

Wilt u meer weten over het corrigeren van de haarlijn bij mannen? Plan dan een vrijblijvend en gratis consult in bij Haarkliniek De Kroon. We gaan graag met u in gesprek en bespreken uw wensen en de mogelijkheden. Plan een consult in door te bellen naar 076 – 700 23 49. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Ook vraagt u gemakkelijk een consult aan via onze website.

Deskundig en betrouwbaar

Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn. Zo kunnen we iedereen die droomt van een volle bos haar van dienst zijn. Ons deskundige team voert per jaar tot wel 600 haartransplantaties uit. Bent u ook geïnteresseerd in een haartransplantatie? Doe de online haartest of plan direct een vrijblijvend consult in. Onze specialisten helpen u graag verder.

Onze service

  • Hoogwaardige kwaliteit voor de laagste prijs
  • Een natuurlijk resultaat
  • Naaldloos verdoven met Dermojet-techniek
  • Gemiddelde klantenbeoordeling 5
  • Transparante tarieven
  • Deskundige artsen
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • Warme en betrokken benadering
  • Snel geholpen dankzij korte wachtlijsten

Haarlijn corrigeren met FUE-haartransplaantatie

Heeft u last van een teruggetrokken haarlijn? Een teruggetrokken haarlijn kan ervoor zorgen dat u er veel ouder uitziet dan u bent. Met een haartransplantatie kunnen we op cosmetisch gebied ontzettend veel bereiken en de haarlijn op natuurlijke wijze corrigeren. Wilt u er 5 jaar jonger uitzien? Verstevig dan uw haarlijn met een haartransplantatie.

Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing bij een terugtrekkende haarlijn bij mannen. Wanneer u een haartransplantatie ondergaat bij Haarkliniek De Kroon, kunt u rekenen op minimaal zichtbare littekens en geniet u van een natuurlijk resultaat. De haren die we implanteren blijven levenslang groeien en vallen niet meer uit. Zo profiteert u permanent van een prachtige, volle haardos.

Wilt u meer informatie over de prijsopbouw van onze behandeling? Neem dan een kijkje op de informatiepagina kosten haartransplantatie. Tijdens het gratis consult in onze kliniek bieden we u graag meer informatie over de mogelijkheden van een haartransplantatie voor het corrigeren van de haarlijn bij mannen. Tijdens het consult controleren we of u in aanmerking komt voor de behandeling en vertellen we u wat u van de ingreep kunt verwachten.

Geverifieerd

“Vanaf mijn 23ste kreeg ik last van haaruitval bij mijn haarlijn. Dit had grote gevolgen voor mijn zelfvertrouwen.”

Gelukkig kon ik snel terecht bij Haarkliniek De Kroon. De vriendelijke behandelaars gaven uitgebreid uitleg over de behandeling, zodat ik precies wist wat me te wachten stond. Inmiddels zit de ingreep er al een paar weken op en ben ik erg tevreden over het resultaat!

Dennis

Oorzaken terugtrekkende haarlijn mannen

Veel mannen krijgen te maken met een teruggetrokken haarlijn. Een terugtrekkende haarlijn kan verschillende oorzaken hebben. Hieronder vind u meer informatie over de meest voorkomende oorzaken:

1

Ouderdom

De meeste mannen én vrouwen krijgen te maken met dunner wordend haar door ouderdom. Bij mannen zijn de eerste tekenen van haaruitval meestal zichtbaar rondom de slapen en treden ze op rond de twintigste levensjaar.

2

Erfelijke bepaling

Hebben uw familieleden last van een teruggetrokken haarlijn? Dan is de kans groter dan u hier ook mee te maken zult krijgen. De erfelijke vorm van kaalheid noemen we Alopecia Androgenetica.

3

Stressvolle periode

Wanneer u langdurig hevige stress ervaart, bijvoorbeeld voor een operatie of bij het verlies van een dierbare, kan dit ervoor zorgen dat de niveaus van bepaalde hormonen omhoog schieten. De interactie van diverse stresshormonen kan tijdelijke of permanente haaruitval als gevolg hebben.

4

Tractie Alopecia

Heeft u langer haar en draagt u deze vaak in een staart? Wanneer het haar continu strak naar achteren wordt getrokken, kan dit leiden tot geleidelijke haaruitval in de buurt van het voorhoofd

5

Schildklierafwijking

De schildklier is van invloed op uw hormoonhuishouding. Wanneer uw schildklier niet goed werkt, kan de hormoonbalans verstoord worden met tijdelijke of blijvende haaruitval als gevolg.

6

Medicatie

Haaruitval kan ook een bijwerking zijn van medicijnengebruik. Lees daarom de bijsluiters van voorgeschreven medicatie altijd goed door voordat u deze gebruikt.

Een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon

Haarlijn correctie bij Haarkliniek De Kroon

Bij Haarkliniek De Kroon werken we uitsluitend volgens de FUE methode.

Deze afkorting staat voor Follicle Unit Extraction. Dit is een nieuwe techniek op het gebied van haartransplantaties. In tegenstelling tot de ouderwetse FUT methode verwijderen we bij een FUE-haartransplantatie géén stuk huid. In plaats daarvan verwijderen we uitsluitend de gezonde haarzakjes uit het donorgebied. Hierdoor hoeven we geen stukken huid te verwijderen en zijn de littekens minimaal zichtbaar. Het donorgebied bevindt zich op de achterzijde en zijkant van het hoofd. Deze delen zijn niet gevoelig voor het hormoon dat haaruitval veroorzaakt. De haarzakjes uit het donorgebied transplanteren we vervolgens in het transplantatiegebied, oftewel de kale plekken.

Het voordeel van een FUE-haartransplantatie is dat het de haargroei op deze kale plekken stimuleert. Bovendien voorkomt de FUE-methode haaruitval in de toekomst. Met deze methode realiseren we een natuurlijk resultaat met minimaal zichtbare littekens.

Onze behandelaars zijn gespecialiseerd in de FUE-methode, waardoor we deze ingreep voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar hoeveel haarzakjes er getransplanteerd moeten worden tijdens de behandeling? Doe dan de online haartest en ontvang een prijsindicatie. Of vraag direct een consult aan.

Doe de online haartest

Het transplanteren van de grafts tijdens een FUE haartransplantatie behandeling

Resultaten haarlijn correctie voorkomen

Bij Haarkliniek De Kroon streven we naar een volle haardos voor iedereen. Per jaar voeren we ongeveer 600 haartransplantaties uit. Als team zijn we ontzettend trots op de prachtige resultaten die we al hebben behaald. Ben je benieuwd naar de resultaten van andere cliënten? Neem dan een kijkje op onze resultatenpagina. Hier vindt u diverse voor-en-na-foto’s.

Resultaten bekijken

Het team van Haarkliniek De Kroon

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon.
We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties
en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar.

Mike Orie
Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy Broers-Koenraad
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Hair technician
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over het herstellen van de haarlijn bij mannen door middel van een haartransplantatie, kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via 0176 – 700 23 49 of vraag direct een gratis consult aan via de button hieronder. We staan u graag te woord.

Consult aanvragen

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.