Bekend van:
Haarimplantaten: veelgestelde vragen – Haarkliniek De Kroon

Haarimplantaten

Als uw haar dunner wordt of als er kale plekken ontstaan, kunt u hier gelukkig op een veilige manier iets aan laten doen. De specialisten van Haarkliniek de Kroon hebben vele jaren ervaring met het plaatsen van haarimplantaten. Bij deze behandeling transplanteren we gezonde haarzakjes van het donorgebied op het achterhoofd naar kale plekken, bijvoorbeeld op uw kruin of inhammen. Het resultaat van de haarimplantaten is een mooie, volle bos haar die zeer natuurlijk oogt. Heeft u interesse in deze behandeling? Ons team ontdekt graag wat het voor u kan betekenen.

Haarimplantaten bieden uitkomst bij:

 • Alopecia androgenetica, oftewel mannelijke kaalheid
 • Haaruitval door brandwonden of littekens
 • Haaruitval die ontstaan is doordat het haar lange tijd onder spanning heeft gestaan door o.a. extensions of strakke vlechten

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Vrijblijvend consult inplannen

Wilt u weten of haarimplantaten ook voor u uitkomst bieden? We gaan graag met u in gesprek tijdens een vrijblijvend consult, waarbij we uw wensen bespreken en u alles vertellen over de mogelijkheden. Een consult bij ons is altijd gratis. Plan een afspraak in door te bellen naar +3176 – 700 23 49. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Of vul het online contactformulier in.

Wat zijn haarimplantaten?

Als we het hebben over haarimplantaten, bedoelen we eigenlijk uw eigen haren. Tijdens een haartransplantatie verplaatsen we haarzakjes vanuit het donorgebied op de achterkant van uw hoofd naar het ontvangstgebied of de ontvangstgebieden.

Het transplanteren van de grafts tijdens een FUE haartransplantatie behandeling

Haar implanteren bij Haarkliniek De Kroon

De beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat is waar Haarkliniek De Kroon voor staat. Kiest u voor het laten plaatsen van haarimplantaten in onze haarkliniek, dan kiest u voor jarenlange ervaring, expertise, een betrokken aanpak en een natuurlijk resultaat. Ons deskundige team voert tot wel 600 haartransplantaties per jaar uit. Hierbij streven we keer op keer naar de beste resultaten.

Haar implanteren met de FUE-methode

In onze haarkliniek maken we uitsluitend gebruik van de FUE-methode. FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Bij deze methode transplanteren we haarzakjes uit het donorgebied (op de achter- en zijkant van het hoofd) naar de kale plekken, ook wel het ontvangstgebied genoemd. De haren op het donorgebied zijn niet gevoelig voor het hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Wanneer we deze haren naar de kale plekken verplaatsen, stimuleren we haargroei op deze plekken en voorkomen we haaruitval in de toekomst. Met een FUE-haartransplantatie bent u dus verzekerd van een blijvend resultaat waar u de rest van uw leven van kunt genieten!

Haarkliniek De Kroon

Laurentiusstraat 3
4851 EL, Breda (Ulvenhout)

 

T 076-7002349
E info@haarkliniekdekroon.nl

 

Openingstijden (voor consulten)

Ma t/m vrij 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur
Zondag Gesloten
Haartransplantatie nazorg

Meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over haarimplantaten? Lees hieronder de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We vertellen u graag alles wat u moet weten over een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon.

Veelgestelde vragen haarimplantaten

Waardoor ontstaat haaruitval?

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan haaruitval ontstaan door:

 • Erfelijke factoren
 • Het te strak dragen van het haar (vlechten of extensions)
 • Brandwonden en littekens
 • Ziektes en infecties
 • IJzertekort
 • Hormonale schommelingen
 • Medische behandelingen

 

In de meeste gevallen is erfelijkheid de oorzaak van haaruitval.

Haartransplantatie behandeling

Hoe worden haarimplantaten geplaatst?

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon, ondergaat u een FUE-haartransplantatie. Deze bestaat uit de volgende stappen:

 1. Verdoven van de hoofdhuid
 2. Scheren van (een deel van) het haar*
 3. Oogsten van de haarzakjes, ook wel grafts genoemd, uit het donorgebied
 4. Implanteren van de grafts

 

*Haarkliniek De Kroon biedt ook haarsparende haartransplantaties aan. Als u hiervoor kiest, scheren we niet al het haar, maar slechts een deel hiervan.

Hoeveel kosten haarimplantaten?

Bij Haarkliniek De Kroon bieden we u een FUE-haartransplantatie voor bijna dezelfde prijs als in Turkije. Op onze tarievenpagina vindt u meer informatie over de kosten.

Kunnen haarimplantaten ook bij vrouwen worden geplaatst?

Jazeker. Ook vrouwen kunnen bij Haarkliniek De Kroon terecht voor het plaatsen van haarimplantaten. U vindt hier meer informatie over op onze informatiepagina ‘Haartransplantatie bij vrouwen’.

Welk resultaat kan ik verwachten met haarimplantaten?

Bekijk onze pagina resultaten voor een goed beeld van de resultaten die onze specialisten voor u kunnen behalen met een FUE-haartransplantatie.

Blijven de haarimplantaten goed zitten?

Jazeker. Na de behandeling duurt het ongeveer één week voordat de geïmplanteerde haarzakjes goed zijn gehecht aan de hoofdhuid. Voor een optimaal resultaat dient u de eerste 3 weken voorzichtig te zijn met het verzorgen van de getransplanteerde haren. Twee tot drie weken na de ingreep merkt u dat de geïmplanteerde haren uitvallen. Dit gebeurt altijd. Vervolgens groeien de haren weer aan en vallen ze niet meer uit.

Groeien de getransplanteerde haren direct?

Bij de meeste klanten vallen de haren 2 tot 3 weken na de haartransplantatie uit. De getransplanteerde haarzakjes blijven echter zitten, waaruit er na 2 tot 3 maanden nieuwe haren ontstaan. Deze haren blijven levenslang groeien.

Hoelang duurt de behandeling?

Het plaatsen van haarimplantaten is een secuur werkje en neemt veel tijd in beslag. U dient doorgaans dan ook rekening te houden met een behandelduur van zeven tot acht uur.

Wie voert de behandeling uit?

De behandelende artsen van Haarkliniek De Kroon zijn Mike Orie en Sophie van der Beek. Bekijk onze teampagina om kennis te maken met het complete team van Haarkliniek De Kroon.

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.