HAARTRANSPLANTATIE

Een haartransplantatie in Nederland voor dezelfde prijs als in Turkije.

Met een haartransplantatie maken we haaruitval boven op uw hoofd, uw kruin of bij de zogenoemde inhammen ongedaan. Tijdens de behandeling transplanteren we gezonde haarzakjes van het donorgebied op uw achterhoofd naar de kale plekken.

Iedere haartransplantatie is uniek en het is heel belangrijk dat we met u in gesprek gaan over uw wensen en verwachtingen en wat we voor u kunnen betekenen. In de volgende gevallen voeren we een haartransplantatie uit:

  • U heeft last van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica)
  • Haaruitval door brandwonden en littekens
  • Uw haar heeft lange tijd onder spanning gestaan door o.a. extensions en strakke vlechten

Bij ons is een consult gratis én vrijblijvend. Zo kunt u zonder druk informeren naar de mogelijkheden. Bel voor een afspraak naar 076 – 700 23 49. We zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

Haarkliniek De Kroon

Waarom een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon?

Klantenbeoordeling 9.0
Natuurlijk resultaat
Gespecialiseerde artsen
Beste kwaliteit voor de laagste prijs
Gratis en vrijblijvend consult

Voor een FUE haartransplantatie

Kosten haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon

We kunnen een voordelige prijs garanderen dankzij onze specialisatie in haartransplantaties en efficiënte werkwijze. Op onze haartransplantaties geven we levenslange garantie. U bent dus verzekerd van de laagste prijs én het allerbeste resultaat. Bekijk alle tarieven van onze haartransplantaties.

De haartransplantatie prijs leek in eerste instantie te goed om waar te zijn. Ik had wat spaarcenten dus dit was een uitkomst voor mij, uiteindelijk is de behandeling perfect gelukt. Ik voel mij zekerder en ben blij dat ik het gedaan heb.”

-M. de Maas

 

Vraag een gratis consult aan

Via ons contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel een vrijblijvend consult aan. Tijdens deze afspraak vertellen we u alles over haartransplantaties en de FUE methode (follicle unit extraction) die we gebruiken. We bespreken uw huidige situatie, uw wensen en de mogelijkheden. Onze specialisten voorzien u dus van advies op maat. We bieden daarnaast de mogelijkheid met eerdere cliënten te spreken over hun haartransplantatie.

 

Haarzakjes verwijderen

Voorafgaand aan de haartransplantatie scheren we indien nodig uw haar tot millimeterlengte. We brengen een lokale verdoving aan. U blijft dus bij bewustzijn, maar u voelt niks van de behandeling. Met een holle naald verwijderen we een voor een de gezonde haarzakjes uit het donorgebied; aan de achterkant van uw hoofd. Deze haarzakjes noemen we grafts. We leggen de grafts in een oplossing, waardoor ze sterk blijven voordat ze geïmplanteerd worden. Elke graft bevat één tot vier haren en het hangt onder andere van uw wensen af hoeveel grafts we transplanteren.

 

Grafts implanteren

Een voor een implanteren we de grafts in het ontvangstgebied. Met een minuscule naald maken we kleine sneetjes (incisies) in de hoofdhuid waar we de haarzakjes in plaatsen. Het duurt enkele dagen voordat de grafts zich hechten. Na ongeveer twee tot drie weken vallen de getransplanteerde haren uit en maken ze plaats voor nieuwe haren. Het effect kan vanaf twee tot drie maanden na de haartransplantatie zichtbaar worden, wanneer de nieuwe haren weer gaan groeien.

Arts Mike Orie

Mike is onze behandelend arts. Twee assistentes en twee consulenten werken samen met hem aan de haartransplantaties. Met jarenlange ervaring is Mike een echte specialist in het uitvoeren van FUE haartransplantaties.

BIG registratienummer: 39067006401

Waarom kiezen voor een haartransplantatie?

Haaruitval tegengaan

De bekendste vorm van haaruitval is de zogenoemde mannelijke kaalheid. Deze ontstaat door het hormoon DHT (dihydrotestosteron) wat deze kaalheid veroorzaakt. Langzaamaan worden uw haar boven op het hoofd hierdoor dunner. De een heeft hier meer problemen mee dan de ander. Door gezonde haarzakjes met tot wel vier gezonde haren van het achterhoofd te halen en op de kale plekken te transplanteren, lossen we dit probleem voor u op.

Permanente oplossing voor haarverlies

We nemen bij alle haartransplantaties haar weg van uw achterhoofd, omdat de haarzakjes in dit gebied niet gevoelig zijn voor het hormoon dihydrotestosteron dat de kaalheid veroorzaakt.

Vraag een gratis consult aan om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen. Bel hiervoor naar 076 – 700 23 49. Of vul op onze website het consult aanvraagformulier in.

Levenslange garantie op onze haartransplantaties

Door de modernste technieken en onze expertise, kunnen we een levenslange garantie op onze haartransplantaties beloven. Levenslang betekent bij Haarkliniek De Kroon dus écht levenslang!

Wanneer we geen transplantatie uitvoeren

We kunnen niet in alle gevallen een FUE haartransplantatie uitvoeren. In de volgende gevallen is een haartransplantatie helaas niet mogelijk:

  • U heeft kroeshaar
  • U heeft niet voldoende haren op uw donorgebied
  • U heeft last van een huidziekte, bijvoorbeeld Alopecia Areata.
Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.
-Herman de W.

Haartransplantatie op jonge leeftijd

Volgens de wet mag een haartransplantatie uitsluitend worden uitgevoerd bij personen van minimaal 18 jaar oud. Toch raden specialisten aan pas op latere leeftijd te kiezen voor een haartransplantatie, omdat te jong deze behandeling ondergaan enkele nadelen kent. Zo is de kans groot dat op latere leeftijd een tweede of zelfs derde haartransplantatie nodig is. De hoeveelheid donorhaar waar we mee moeten werken kan hierdoor in de toekomst beperkt zijn. We begrijpen echter goed dat haarverlies op jonge leeftijd ingrijpend kan zijn. Neem contact met ons op voor een passend advies voor uw situatie. 

Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

Haarkliniek De Kroon worden behandelingen bij mannen en vrouwen uitgevoerd. Voor we de haartransplantatie uitvoeren, millimeteren we uw haar. Vrouwen kiezen vaak voor onze haarsparende behandeling, omdat we het haar hierbij niet scheren tot millimeterlengte. Vooral voor vrouwen is een haartransplantatie dan mogelijk interessanter. 

Maak een afspraak voor een gratis consult

Voor iedereen is een consult met een specialist van Haarkliniek De Kroon gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden en bespreken we uw wensen. 

Haarkliniek De Kroon
Laurentiusstraat 3
4851 EL, Breda (Ulvenhout)

T 076-7002349
E info@haarkliniekdekroon.nl

Openingstijden (voor consulten):

Maandag08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag08:30 tot 17:30 uur
Woensdag08:30 tot 17:30 uur
Donderdag08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag09:00 tot 17:00 uur
ZondagGesloten

Veelgestelde vragen over een haartransplantatie

Wat is een FUE haartransplantatie?
Bij de FUE methode (Follicular Unit Extraction), verwijderen we haarzakjes (grafts) met een hol micronaaldje uit de haarkrans. De haarkrans is het gebied op de achterzijde en zijkant van het hoofd (donorgebied). Na het verwijderen van deze haarzakjes blijven er nog genoeg haren over, zodat u niet ziet dat er haarzakjes tussenuit zijn gehaald. Wanneer we de haarzakjes uit de haarkrans verwijderd hebben, plaatsen we ze terug op de met u vooraf besproken kale plekken.
Is een haartransplantatie pijnlijk?
Een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon is niet pijnlijk. We geven u een plaatselijke verdoving, waardoor u niets van de ingreep voelt. De injecties voor de plaatselijke verdoving is het enige dat u voelt. U kunt dit vergelijken met een tandartsverdoving: u blijft bij bewustzijn. Na de behandeling mag u gewoon weer naar huis.
Hoelang duurt de behandeling?
Bij ons krijgt u een dagbehandeling. Afhankelijk van de grootte van de behandeling, duurt een behandeling gemiddeld zo’n 8 uur. Dit komt omdat we met uiterste precisie werken. Eerst worden in de ochtend de haarzakjes één voor één uit uw donorgebied geoogst. In de middag worden deze weer één voor één teruggeplaatst in het te ontvangen gebied. Houdt u er rekening mee dat u maximaal aan het einde van de middag klaar bent.
Heb ik aan één behandeling voldoende?
Met een dagbehandeling halen we het maximaal mogelijke uit één dag. Of u voldoende heeft aan één behandeling, is afhankelijk van de kwaliteit van uw huid en haren en de grootte van het te behandelen gebied. Ook uw leeftijd en mogelijke wensen in de toekomst hebben hier invloed op. Het grootste gedeelte van onze klanten heeft voldoende aan één behandeling. In een gratis en vrijblijvend consult kunnen we u hierover adviseren.
Hoe lang duurt het herstel?
Na de behandeling moeten de wondjes helen en krijgt u korstjes op de wondjes. U kunt dit vergelijken met een schaafwond. De meeste roodheid en korstjes zijn na 10 dagen verdwenen.
Hoelang blijft het effect van een haartransplantatie zichtbaar?
Van onze haartransplantatie heeft u de rest van uw leven plezier. Dit komt doordat de haarzakjes die we transplanteren niet gevoelig zijn voor het hormoon dat kaalheid veroorzaakt. Deze haren vallen niet uit en wanneer we ze transplanteren, groeien ze op de kale plekken door. Mede door onze expertise en deskundigheid, krijgt u bij ons dan ook levenslange garantie op de transplantatie.
Hoe kunnen de prijzen bij jullie veel lager zijn dan bij andere haarklinieken?
We kunnen deze voordelige prijs garanderen dankzij onze specialisatie in haartransplantaties en daardoor efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we vergelijkbare prijzen als haarklinieken in Turkije aanbieden, maar dan lekker dichtbij.
Hoeveel haren transplanteren jullie?
Het aantal grafts dat we in één behandeling transplanteren, is afhankelijk van een aantal factoren: met name de grootte van de behandeling en de kwaliteit van uw huid en haren. In een gratis en vrijblijvend consult kunnen we u hierover adviseren.
Ontstaan er littekens na de behandeling?
Doordat we met grote deskundigheid en volgens de FUE methode werken, ontstaan er geen blijvende littekens. In het donorgebied kunnen in het begin wat lichte puntjes ontstaan waar de wondjes hebben gezeten. Deze vervagen na verloop van tijd. In het transplantatiegebied ziet u na de genezing direct al geen littekens meer.
Waarom gebruiken jullie de FUT-methode niet?
Deze haartransplantatiemethode is niet meer nodig en behoorlijk verouderd. Bij deze techniek worden huidstroken met grafts in hun geheel verwijderd. Uit deze huidstroken haalt de specialist de grafts en die worden getransplanteerd. Dit is een pijnlijke ingreep waar u littekens aan overhoudt. De FUE-methode daarentegen is een moderne techniek en laat geen littekens achter.
Welke nadelen heeft een haartransplantatie?
Er zijn weinig nadelen te bedenken en weinig risico’s verbonden aan haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon. Zolang u onze instructies goed opvolgt kan er weinig mis gaan. Houdt u er wel rekening mee dat het gewenste resultaat niet direct zichtbaar is.  U ziet na ongeveer twee tot drie maanden pas het eerste effect. Het eindresultaat ziet u na ongeveer acht tot twaalf maanden.
Kan mijn haar uitvallen na de transplantatie?
Nee, De haarzakjes (grafts) van de donorharen op uw achterhoofd vallen niet uit. Zodra de grafts zijn vastgegroeid, vallen de getransplanteerde haartjes uit en beginnen nieuwe haren te groeien. Deze nieuwe haren vallen niet meer uit. We geven een levenslange garantie op onze haartransplantaties.
Komt kroeshaar in aanmerking voor een FUE-behandeling?
Kroeshaar kan onder de huid doorkrullen. Hierdoor kan het lastig zijn om met een FUE-naald het haarzakje en de haartjes onbeschadigd uit te halen. Dit is per persoon afhankelijk. In een gratis en vrijblijvend consult kunnen we u hierover adviseren.
Als ik een eerdere behandeling heb ondergaan een andere kliniek, kan ik dan nog door jullie behandeld worden?
Indien uw donorgebied dit toelaat, is het geen probleem om een opvolgende behandeling in onze kliniek te ondergaan. In een gratis en vrijblijvend consult adviseren we u hier graag over.