Bekend van:
Haarlijn: informatie haarlijn correctie – Haarkliniek De Kroon

Haarlijn

Direct naar:
Snel naar...

Haaruitval rond de slapen is vaak een van de eerste tekenen van haaruitval en zal zich na verloop van tijd ontwikkelen tot een terugtrekkende haarlijn. Doordat de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht wijzigen, verandert een terugtrekkende haarlijn uw uitstraling. Een terugtrekkende haarlijn komt zowel bij mannen als vrouwen voor.

Veilig en betrouwbaar aangesloten bij
Logo Inspectie voor de Gezondheidszorg en Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport

Stoort u zich aan een terugtrekkende haarlijn? Dan biedt een haarlijn correctie uitkomst. Bij Haarkliniek De Kroon herstellen we met een FUE Haartransplantatie de oorspronkelijke haarlijn, zodat u weer geniet van een natuurlijke uitstraling.

Gratis consult inplannen

Een consult is bij ons altijd gratis en u kunt dit gesprek eenvoudig inplannen door telefonisch of via het contactformulier contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van vrijblijvend advies!

Haarkliniek De Kroon

Een volle bos haar voor iedereen. Haarkliniek De Kroon streeft ernaar om toegankelijk en betaalbaar te zijn en met een ervaren en gespecialiseerd team dat tot wel 600 haartransplantaties per jaar uitvoert, maken we deze belofte elke dag waar. Ook een haartransplantatie? Plan een vrijblijvend consult in of doe de online haartest!

Onze service

  • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Natuurlijk resultaat
  • Naaldloos verdoven met Dermojet-techniek
  • Klantenbeoordeling 9.5
  • Transparante prijzen
  • Gespecialiseerde artsen
  • Warme en persoonlijke benadering
  • Gratis en vrijblijvend consult
  • Korte wachtlijsten

Haarlijn correctie met FUE methode

De specialisten van Haarkliniek De Kroon maken uitsluitend gebruik van de FUE methode. Deze afkorting staat voor Follicle Unit Extraction. Tijdens een FUE haartransplantatie verplaatst ons team groepen haarzakjes, ook wel grafts genoemd, van het donorgebied naar het transplantatiegebied. De FUE methode heeft verschillende voordelen. Zo ontstaan er minimaal zichtbare littekens en geniet u van een natuurlijk resultaat. In onze kliniek hebben we ons gespecialiseerd in de FUE methode, waardoor we u deze voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. U vindt meer informatie over de prijsopbouw van onze behandeling op de informatiepagina kosten haartransplantatie.

Geverifieerd

Ik ben best wel ijdel en zag dat ik kaal werd aan de voorkant, toen ik Haarkliniek de Kroon via Google tegen kwam heb ik direct een afspraak gemaakt. Na een goed intake direct een afspraak ingepland en de week erop zat de behandeling er al op. Eindresultaat is top! Weer een mooie bos met haar en voel me goed.

Herman

Oorzaken terugtrekkende haarlijn

Het terugtrekken van de haarlijn kan verschillende oorzaken hebben. Graag vertellen we u hier wat meer over:

1

U wordt ouder

Zowel bij mannen als vrouwen kan bij het verstrijken van de jaren het haar dunner worden. Bij mannen is haaruitval vaak als eerste waarneembaar bij de slapen, terwijl haaruitval bij vrouwen diffuser is.

2

U bent erfelijk belast

Als u familieleden heeft die last hebben van een terugtrekkende haarlijn, is de kans groter dat u hier ook last van zult krijgen. De erfelijke vorm van kaalheid noemen we Alopecia Androgenetica.

3

U heeft veel stress

Als u langdurig last heeft van veel stress, kan dit zorgen voor een te hoog adrenalineniveau in het bloed. Adrenaline is een van de hormonen die van invloed zijn op eventuele haaruitval.

4

U heeft een ijzertekort

Uw haren hebben bouwstenen nodig om te kunnen groeien. Deze bouwstenen krijgt u binnen via voeding. Zo kunt u door een ijzertekort last krijgen van (tijdelijke) haaruitval.

5

U heeft een schildklierafwijking

Ook de werking van de schilklier is van invloed op uw hormoonhuishouding. Een afwijking aan de schildklier kan tijdelijke of blijvende haaruitval veroorzaken.

6

U gebruikt medicijnen

Haaruitval kan een bijwerking zijn medicijngebruik. Als dit zo is, kunt u hier informatie over vinden in de bijsluiter van het medicijn dat u gebruikt.

Een haartransplantatie bij Haarkliniek De Kroon

Haarlijncorrectie behandeling

Bij Haarkliniek De Kroon vinden we het ontzettend belangrijk om u te voorzien van informatie. Dit betekent dat u altijd welkom bent voor een vrijblijvend consult voorafgaand aan de behandeling, maar ook na de behandeling bent u altijd welkom om even langs te komen als u nog vragen heeft.

Benieuwd naar hoe een behandeldag doorgaans verloopt? Door op de afbeelding rechts te klikken, start er een filmpje waarin we u dit precies vertellen en laten zien!

Resultaten haarlijn correctie

Een volle bos haar voor iedereen. Dat is waar we naar streven bij Haarkliniek De Kroon. We voeren ongeveer 600 haartransplantaties per jaar uit en we zijn als team ontzettend trots op de vele prachtige resultaten die we al hebben behaald! Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Bekijk onze resultatenpagina met voor-en-na-foto’s.

Resultaten bekijken

Het team van Haarkliniek De Kroon

U bent in goede handen bij het medisch team van Haarkliniek De Kroon.
We hebben ruim 18 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties
en we helpen ook u graag weer aan een volle bos haar.

Mike Orie
Mike Orie
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 39067006401

Sophie van der Beek
Haartransplantatie arts

BIG registratienummer: 89923937501

Amy Broers-Koenraad
Hair Technician

BIG registratienummer: 39914173930

Linsey
Hair Technician
Anouschka
Consulente
Bob
Consultant
Claire
Hair Technician
Manon
Consulente
Judit
Hair technician
Demi
Hair technician
Maike
Hair technician
Haartransplantatie consult bij Haarkliniek de Kroon

Contact opnemen

Wilt u meer informatie opvragen over de haarlijn correctiebehandeling in onze kliniek of wilt u weten met welke prijzen u rekening dient te houden? Neem contact met ons op of plan een vrijblijvend consult in. We staan graag voor u klaar om te voorzien van antwoorden op uw vragen!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.